IRC-Galleria

huiviTiistai 28.11.2006 14:59

tuitui. Toteutin eilen pitkäaikaisen haaveeni ja ostin itelleni herutushuivin, tai no vyön, en oikeen oo vielä päässyt selvyyteen mikä sen oikeaoppinen nimi on. mutta kumminki ostin.

se on PINkKI! Olisin halunnut mustan, mutta siinä vaiheessa ku tulin paikalle niin kaikki mustat oli jo mennyt. liisa osti mun mielestä tosi hienon, sellasen olisin itekkin halunnut. se oli sellanen täydellinen huivi!! oikeestaan mun ja liisan huivit on täsmälleen samanlaiset, mutta eriväriset, koska mun huivi on PINKKI! kokeilin ensin sellasta keltasta, mutta mulla kuulemma ei ollu tarpeeks persettä siihen :DD hohhoo, en olis ikinä uskonu että mulle sanottais tollain :D luovuin sitten siitä keltasesta ja näin sen PINKIN huivin. vaikkei se nyt vastannutkaan mun vaatimuksia kun pieniltä osin, niin päätin kuitenkin ostaa sen, koska joutuisin taas odottaan kenties monta kuukautta ennen ku tulis taas mahdollisuus ostaa uusi. (btw, se huivi on pinkin värinen)

heruttelin sillä eilen kotona ja jokaikinen jäsen perheestämme näytti olevan huolestunut mun mielenterveydestä. "siis mitä helvettiä, maksoiks sä KOLMEKYMPPIÄ tollasesta?!?" se pitää kauheeta meteliä, ja mietin vaan että jos joskus joudun ottaan sen mukaan kouluun (tod. näköisesti joka maanantai) niin se voi herättää vähän huomiota.

mutta nyt oon jo vähän alkanu tykkään siitä enemmän<3

tänään muuten oli viiminen koe. vituikshan sekin meni :> ei haittaa, koska mulla vihdoinkin herutushuivi.

äiti tulee hakeen mut kohta johkiin ulos syömään. se haluu jotenkin "palkita" mut aina koeviikon jälkeen. "sä olet niin ahkerasti lukenu, niin mennään vaikka huomenna johkiin syömään." hoohhoohahhaa, mikä hyväuskonen hölmö! tietäis vaan kuinka penkin alle kaikki kokeet on menny! :DD::D saksan kokeessaki heitin ihan randomilla vastauksia kuunteluun ja lukemisen ymmärtämiseen :PP Melkein hävettää! :DD

tää PRT:ssä istuskeleminen raastaa mun hermoja, sen huomaa siitä että kirjottelen jotain yleispätevää paskaa galtsun päiväkirjaan. tajunnanvirtaa. nyt alkaa olla jo ihan törkee nälkä, koska en oo syöny tänään vielä mitään. otin aamulla banskun evääks ja YRITIN syödä sitä autossa, mut hyi vittu se maistu pahalle! ei se ollu edes vielä mitenkään ruskea, ihan terve mallimitoissa oleva banaani, mutta hyyyiii se oli pahaa! purasin siitä yhen palasen, ja saman tien alko oksettamaan. äiti katto et mikä mun tilanne oikein on, ku yskin siinä ihan sairaasti ku yritin väkisin niellä sitä banskuu. heitin sen valtsun pihaan ja nyt kaduttaa, koska nyt on niin nälkä että vois syödä vaikka lidlin hampurilaisia (mitkä on törkeen pahoja). tulis ny jo se äiti!

ei!eieieieii! äiti soitti just ja se sano ettei se ehi syömään, se menee katsatukseen. yhyyy :'( käyn vissiin eurosta hakeen jonku valmiin leivän ://


T: ege o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.