IRC-Galleria

tänään enkun koe meni kyllä niin mahtavasti, oikein hymyilyttää :<< olis ehkä vähemmän enemmän pitänyt lukea, mutta viikonloppu vei mukanaan :D hahhaa. olin kokeessa suht kauan, esseeseen sain kirjotettua sellasta schaibaa että HÄVETTÄÄ !! menin bussipysäkille odottelemaan tunnelmallista kyytiä kytöön, mutta onneks sain sit kyydin vellulta ja säästin siinä söpöt 2.70e. hihhii, ehkä voisin ylihuomenna pyöräillä kouluun ?? hahhaa, en munassa!! tingin mieluummin vaik hesemätöstä, mut en tasan aio pyöräillä! mä oon tajunnut että vihaan pyöräilyä ihan vitusti! melkein enemmän ku lidlin ruokaa. hyhyi.

nytkin pitäis varmaan olla lukemassa YKO:ta, mutta kun ei nappaa :/ mun piti lukee jo päivällä mut kiusaus mennä ottaan aurinkoo partsille oli liian suuri. säästän parit solariumkäynnit tolla, käytännöllinen kun olen :))

ainiin, essi kertoi mulle iloisen uutisen maanantaina: ME MUUTETAAN YHTEEN!! no ei ny, meen vaan sen kanssa asumaan viikoksi :> pääsenpäs pois kotoa vähäks aikaa, arttu käy liian raskaaks välillä, ja nyt viime aikoina se on ollut erityisen vittumainen. angst angst viil viil.

menen nyt syventymään byrokratian salohin

eldee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.