IRC-Galleria

Earlybird

Earlybird

musta tulee isona leegoinsinööri
Tänään olen taas tehnyt päätöksiä koskien opiskeluani: olen päättänyt opiskella. Tänään meille pidettiin taas yksi info, opintoinfo. Taas kerran olen päättänyt opiskella, laatia siitä jonkinlaisen suunnitelman. Suunnitelmia olen laatinut ennenkin, niissä pysyminen onkin sitten ollut eri juttu. Toisaalta suunnitelmani ovat voineet olla myös niin toiveikkaita, että niiden aikataulussa pysyminen on ollut mahdotonta. Toisaalta olen myöskin hyvin laiska. Noh, tärkeintä on kuitenkin aina olla innostunut: ilman motivaatiota asioita ei edes suunnittele.

Opiskeluni ovat pitäneet minut viime aikoina niin kiireisenä, että päiväkirjan pitäminen on jäänyt toissijaiseksi. Olen myös iltaisin niin väsynyt, että kun joskus ennen seitsemää raahaudun kotiin, jaksan tuskin muuta tehdäkään kuin syödä, peseytyä ja hieman rentoutua ennen nukkumaan käyntiä. Kaipa tähän tottuu, lukea on kuitenkin yritettävä, vaikka sitten vähän kerrallaan.

Keskiviikkona meillä on taas ryyppäjäiset (en ymmärrä kuinka muka jaksan, pakko kai skipata luentoja...), tai oikeastaan vaan "etkot", kuten olen täällä kuullut alottelua kutsuttavan.

Mutta nyt minun on aika mennä laatimaan suuria suunnitelmia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.