IRC-Galleria

Earlybird

Earlybird

musta tulee isona leegoinsinööri

Yhdeksäs - Kuten kuvasta näkyyLauantai 23.09.2006 13:58

Jos edellisen raapustuksen nimi oli Suuria suunnitelmia, niin osui aika nappiin. En ole juurikaan muuta ehtinyt tehdä kuin suunnitella: jotenkin aika ei vain riitä. Toisaalta tämä tunne voi myös johtua siitä, että kasaan itselleni ylimääräisiä paineita laskemalla ja pohtimalla, kuinka monta tuntia minun tulisi työskennellä minäkin päivänä.

Suunnitelma ei tietenkään mitenkään voi toteutua, jos siihen sisältyy 14 tuntia opiskelua päivässä (sisällyttäen onneksi kuitenkin luennot 6h). Jossain välissähän pitäisi matkustaa yliopistolle ja sieltä takaisin kotiin (aamulla se kestää ~40min bussilla, illalla ~tunnin! pyörällä pääsee puolessa tunnissa(?) yliopistolle ja 45min(?) takaisin). Jos ajan pyörällä (joskus menen yliopistolle kahdeksaksi ja lähden kuuden aikoihin) olen lopen väsynyt kotiin saavuttuani ja ensimmäinen tunti menee sohvalla röhnöttäen, yrittäessäni opetella hengittämään. Kotimatkani on nimittäin pelkkää ylämäkeä: on myös eräs mäki, jota kukaan ei polje ylös. Trust me! No one!

Lisäksi arvokasta aikaani tuhraantuu usein syömiseeen :D Yliopistolla syödessäni siihen kuluu usein tunti! Jonottamisella ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Me olemme vain niin kovia höpöttämään: kaikki ovat jotain mieltä kaikesta. Myös aamuisin käytän tähän operaatioon puolisen tuntia, sillä yritän samalla saada silmäni auki. Herääminen ei ole vahvin alani, saati sitten pirteänä oleminen! Yleensä kun illalla tulen hieman ennen seitsemää kotiin olen hirvittävän nälkäinen: taas on jotain syötävä.

Lisäksi olen sortunut joinakin päivinä juhlimaan: täällä vaan on pakko, vaihtoehtoja ei ole! Toivon, että nyt minun ei ole enää PAKKO, kun fuksiaisetkin ovat ohi. Any way, kun juot menee koko seuraava päivä hukkaan (ainakin, jos juot niitten haalari tyyppien kotiviiniä...) ja se kasaa työtä. Pitäisi olla aikaa parisuhteelle ja pikku kisuille. Lisäksi minulla sattuu olemaan myös sellaisia ihmissuhteita, joita ei hoideta päivittäin, mutta hoidettava kuitenkin olisi. Ja vielä tämäkin: irkkikalleria. 24 tuntia on liian vähän, mutta ei ressata sillä :D

Nyt on syytä mennä laittamaan jotakin syötävää ennen kuin näännyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.