IRC-Galleria

Earlybird

Earlybird

musta tulee isona leegoinsinööri

Mäntsäläsiti camoon! IITiistai 23.10.2007 02:39

Huhhuh...
Olipahan taas viikonloppu. Vaihteluna tavalliseen en ryypännyt ja rellestänyt kuten yleensä, vaan kävin Mäntsälässä moikkaamassa rakkaimpiani. Pikku-Paavo oli hyvin pieni. Kotio maltoin tulla vasta tänään.

Kuten yleensä Mlässä, tälläkin kertaa pisuilimme Maren kanssa. Todisteena mm. uudet kuvat galleriassa. Topin kanssa istuimme lähinnä koneen ääressä ja vahtasimme kyliämme. Toinen rakkaista veljistäni oli paennut minua etelän lämpöön. Mikäli en saa postikorttia, loukkaannun. Joten olisi jo aika alkaa kysellä osoitettani...

Ensi vierailullani toivon tapaavani myös täysi-ikäisyyden saavuttaneen veljeni. Suunnitelma on seuraava: Perjantaina hän toimii pisukuskina minulle ja siskolleni (mahdollisesti myös toiselle veljelleni) ja lauantaina tutustuttaa minut paikalliseen yöelämään. Otan tämän kaiken elämysmatkailun kannalta.

Kun palasin sitistä takaisin kotoiseen luukkuuni, kissa oli kiukkuinen. Yrittää tulla minun ja näytön väliin. Edellisestä ateriasta on yhdeksän tuntia. Voisi sitä kai syödäkin taas jotain.

Uudet seikkailut jälleen ensi jaksossa ;)
Mäntsäläsiti camoon! III ilmestyy ensikuussa! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.