IRC-Galleria

en ees tiijä mist vois alottaaa... nooh...ensinnäkin siis haisunäätä värjäykset on out, värjäkkää muilla väreillä..sitte ne jokka valittaaa ettei kone musa/trance/dance oo musaa, nii juoskaa suolle, sitte kulmalävärit on rumia, ostosteevee on täysin turha!, lacostella en lähtis leijjuun, et woww! pissikset/tepet, siis ei jumalauta menee hermot!!!; ottis tupeerattu ja vedetty tuolta toiselta korvalta lähtien toiselle puolelle yli, nii että otta peittyy, ripset meikattu nii että ne on kolme semmosta paakkua, aurinkopuuteria kuluuuuuuuu, pillifarkut ja kopio conversit tai lacostet, toppi johkin vähän yli polven korkeudelle ja sitte siihen päälle joku svetari, olkalaukku tai louise viuttonin kopio kassi..................(lapasta tollasille)..........asd .

fruitit........samaa settiä...lacostet jalkaan, pilli farkut, kauluspaita ja sen päälle joku liivi tai semmonen perus paituli, sitte hiukset vähän sekasin ja viismiljoonaakiloooo axeeeeeeeeeeee...kiitos!!!!!!


ei muuta . kyyläkkää vaan mun kuvii tän jälkeen, sit kaikki aattelee tän jälkeen että vittu toi on itte samanlainen, mut sori en oo... :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.