IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Vanhat aiheet, uudet tilitykset?Maanantai 21.04.2008 04:11

Minkä takia opinto-ohjaussysteemeissä (lue: ammatinvalintaopastuksessa, sikäli kun mitään sillä nimellä kulkevaa voidaan kyseiseksi asiaksi laskea) ei oteta ollenkaan huomioon yksilön psykologisia kykenemisiä ja vahvuuksia ja muita vaikuttavia piirteitä?
Ei se, että sattuu joko a) tykkäämään alasta x b)olemaan hyvä alalla x tai vaikka y takaa sitä, että ala nimenomaan sopisi tälle yksilölle.

Tiedän, että moiset ammatinvalintaohjaukset vaativat semmoisia resursseja, mitä ei yksinkertaisesti ole. Mutta silti. Totuuden tietäminen ainakin vähintään helpottaisi tulevaa elämää...

Tänään oli toinen Lady Rebellan kymmenen elämän esitys. Utrecht on edelleen kiva, tuntui jopa että olisi Kaupungissa ollut käymässä ;p Ihana kevätauringonpaiste, hetken pystyi olemaan hihattomallakin ilman, että oli edes kylmä. Kevään vitsaus vain on se, että aurinkotuntilämpötilat ovat huomattavasti aamuja ja iltoja lämpimämmät. Jos lähtee johonkin koko päiväksi, parempi vaan ottaa sitä kampetta.

Ensi viikon jälkeisellä viikolla olisi suomalainen vappu, oi armautta... Täällä juhlitaan sattumalta myös 30. huhtikuuta, Koninginnedagia tosin. Viime vuona oli ihan hauskat streetpartysysteemit, josko tänä vuona saisi seuraakin sinne.

Jeesus mitä tyhjänjauhantaa, pahoittelen.

E (väsynyyyyyyyt)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.