IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Se aika vuodesta!Keskiviikko 06.08.2008 15:50

Ah, noin, ensimmäinen päivä. Syksyn nimittäin. Ei, en aloittanut koulua tänään, enkä työtä (alkoi maanantaina ja seuraava kahden viikon päästä), en matkustanut Lappiin enkä mitään muutakaan. Sen sijaan aamulla ulkona käydessäni hieno muutos näkyi ja tuntui, valo oli erilainen, pehmeä ja terävä yhtä aikaa, tietyn kullansävyinen, ystävällinen. Tällainen valo on ainoastaan alkusyksyn päivissä. Toinen syksyn (vakava!) merkki oli se, että ostin suloiset pitkävartiset mitkälie-sormikkaat. Ne käsissä on kiva talvella lukea ja kirjoittaa koulussa. :) Ihanaa materiaalista hemmottelua. Kolmas merkki on - My October Symphony ja koko levy. Olen kyllä kuunnellut sitä jo aiemminkin kesän aikana, mutta nyt ihan kaiuttimista, ah!
Neljäs merkki on, että lähden kohta hehe, kotiseutuekskursiolle Herttoniemen kirjastoon, etsimään tiettyjä opuksia. Ja jos löytyisi jotain muutakin. Olen kai jollain tavalla vajokki, kun en ole vielä tainnut ikinä elämäni aikana Herttoniemessä vierailla, mutta se toivottavasti korjataan tänään!

Illalla on museoiden vapaailta, Kiasma ja Ateneum - ainakin jälkimmäinen. (edit: niin siis EI OLLU ateneumia :( )

Kävin optikolla tänään. Ihkut kakkulat saan viim 3vko päästä! Vihdoinkin näkee sinne luentotauluillekin sitten, heh, minusta tulee das sihteeri, uuh ooh.

E syksyfiilistelee <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.