IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Olen opiskelija...Maanantai 11.09.2006 02:49

Hammentavaa kuinka vahan aivokapasiteettia olikaan kaytossa tassa parin viime vuoden aikana. Opiskelu tekee hyvaa. Viikko sitten alkoivat oikeat kurssit; tanssituntien lisaksi teoriaa Tanssihistoria, musiikki, anatomia ja teatterivalaistus! Jalkimmaisesta pidan kaikista eniten. Pikkuhiljaa myos kaikki opetellut kielet ja musiikin teoria (nuotit...) palaavat mieleen.
Eilen illalla olin paivallisella tuolla alhaalla taas. Ihanan eurooppalaista! Istuttiin viisi tuntia, italialaista ruokaa ja erittain viisastuttavat keskustelut useasta aiheesta. herrajesta, en ede tiennyt kykenevani moiseen alylliseen keskusteluun :D Kavi kylla ihan huolestuttavan hyva tuuri taman asunnon kanssa, mukavat ja tosi ystavalliset ihmiset nuo. Mita tahansa niilta kysyy niin lupaavat ottaa selvaa ja auttaa ja sen myos tekevat.
Taman menneen viikon aikana olen myos oppinut valtavasti uutta nimenomaan tanssijuudesta, moniulotteisemmin. Se ei todellakaan ole niin yksinkertaista etta mennaan lavalle vahan hyppimaan, kuten osa ihmisista varmasti luulee... Kaikista mieluisimmat tunnit taitavat olla sellainen kuin creative dans kunst (tms.) eli siina opitaan tuntemaan ja tiedostamaan oma keho kunnolla ja tuota, miten sen nyt selittaisi. Yleisesti opitaan laaja-alaisempaa ilmaisua. Melkein joka paiva on myos klassista. Edelleenkin, ihan torkean hyvat opettajat taalla... Lempparini on sellainen huippunimi kuin John Wisman, siina opetus paasee kylla ihan uudelle tasolle. Omalla ryhmallani ei ole sattunut hanen tuntejaan viela olemaan, mutta uskoisin etta jossain vaiheessa kuitenkin. Kaikki opettajat kuitenkin Osaavat todella.
Nyt eilen oli myos laakarin/fysioterapeutin tarkastus... olen julistettu terveeksi, liikkuvaksi ja toimivaksi. En edes laseja tarvitse! :) Voisi sita tietysti olla aina paremmassa kuosissa.. Ja aika kulkee tavattoman nopeasti :O viisi viikkoa syyslomaan.
Elise

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.