IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

NachtlevenSunnuntai 17.09.2006 15:16

Haa haa, vihdoinkin tuli kunnon bileet. Tai kunnon ja kunnon... tuolla siis oli Korte Heuvelilla semmonen Groove Tube, kolme dj-pistettä ja illan päätteeksi yksi joka paikkaan kuuluva. Vuokranantajien poika soitti perjantaina funkkia ja istuttiin siellä sitten, siihen tuli koulukavereita ihan sattumalta ja loppuillan sai puhhuu suomea kun oli mukana yksi suomalainen vaihtari Kaisa Turusta. Sain myös vähänniinkun kaksi veljeä kun noilla on ne pojat tosiaan, tuntuu niin paljon kodilta tämä porukka. Jospa niiden kanssa olisi tekemisissäkin vielä.
Eilen oli sama tapahtuma, ensin oltiin kaupungilla päivällä Karenin kanssa ja sitte se tarjosi ruoan kun sen piti saada kanat syötyä :) ja sit mentiin istumaan taas sinne kadulle. Oli ihan laittoman hyvää musiikkia oikeasti. Groovempaa, jazzia, yksi breakbeattibiisikin ehti kuulua ja oi että kaikkea. Puhuivat että tänään elokuviin, katellaas nyt miten sen kanssa käy. Ajattelin tsempata ja vihdoinvihdoin lähteä lenkille tänään, oon aika rapakuntoinen kyllä taas. Äkkiäkös sitä sit kummiskin varmaan tuolla reenimäärällä.
Suomitytölle ihan taivas tämä paikka, tosin nyt ilmat viilenee ja kosteutuu taas :( Mutta siis tosiaan, jonku de konickin sai 2e ja tequila 3e ja sillä linjalla. Ruokakauppaan meni 5e ja ostin vaikka ja mitä. Hauskaa kun ei oikein tiedä miten kukainenkin päivä sitten lopulta etenee... Koti-ikävä on aikalailla helpottanut jo, onneksi, monta hyvää päivää ollu putkeen! Jibi.
Elise

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.