IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

HellettäTorstai 26.04.2007 03:26

Tanssikokeet ohi. Soolo huomenna. Vapaa viikko perjantaista alkaen. Lämpöasteet +24 ja aurinkoa, uv-indeksi 6-7. Suomessa jotakuinkin +10c. Ei sinällään tee kauheesti mieli valittaa sikäli. Plus että täällä kohta alkaa meidän koreografien kanssa työskenneltävät esitykset. Ei malttaisi odottaa, VIHDOINKIN saa ihan kunnon koreografiaa tehdä eikä koko ajan koittaa vääntää jotain omaa :( kamalan väsyttävää. En mie koreografiksi tahdo, vaan tanssijaksi!! Pyh.
Loma tulee ihan hyvään paikkaan kyllä.... Vappumunkit joutaa siirtämään muutamalla päivällä kerrassaan surkean rahatilanteen takia, mutta niin.... Täälläkin sattuu olemaan 1. toukokuuta Queen's Day, mutta pitäisi mennä Amsterdamiin tai Groningeen että näkisi mitä se on. Ehkä ensi vuonna?
Edelleen vaivaa koti-ikävä :( plus etten oikein osaa kohdistaa sitä mihinkään tiettyyn paikkaan. Eikä tämäkään ihan niin kotikoti vielä ole. Pitäisi olla kokenut kaikkia ihmeellisen ihania asioita, ennenkun asuttu kolo muuttuu turvasatamaksi ja rauhallisuuden keskukseksi. Mistä niitä ihmeellisen ihania asioita saisi? Mukavaa ja leppoisaa täällä on, mutta silti kaipaa vielä takaisin. Surullista ajatella, mutta ehkä koti-ikävän tunne tulee seuraamaan koko elämäni ajan. Se on muuten hyvinkin mahdollista tällä ammatilla. Töiden perässä sukkuloidaan, mihinkään ei ehdi kiinnittyä ja iskeä juuriaan. Jännä silleen, katsotaanpa tuleeko kesällä ikävä tätä paikkaa :)) Tahdon Kodin! Sanoisinko, että äidinkielinen koti saattaisi helpottaa sitä juurtumista :/ Tylsä myöntää, mutta ehkä minusta ei täysiveristä kosmopoliittia ikinä saa. En siihen kyllä ole koskaan pyrkinytkään.
Ja kaikille, jotka vinisee että elä vinise, kun saat olla ULKOMAILLA siis wow, niin tulee se arki kuulkaa täälläkin. Suomessa on sitäpaitsi ihanasti monet asiat!

Elisje

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.