IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Olisi niin, niin niin niin täydellistä, jos saisin huomenna secreto asuni alaosan pohjaltaan valmiiksi ja pääsisin aloittamaan mainitsemieni vyölaukkujen kanssa. Ne vyölaukut on aika randomit, mutta toisaalta on kätevää, kun niihin voin laittaa lompakon, meikkinapit ja kännykän + muuta tilpehööriä conin ajaksi. Eli ne on aeeeka käytännölliset! :'D Täytyy vaan tehä niihin joku tarranauha mekanismi, niin ne saa kätevästi auki ja kiinni.

Tällä hetkellä puurran sellaisen... Sanotaanko koristeen kanssa, joka siinä alaosassa on. Juuri niin sairaan ärsyttävä tehdä kuin voi kuvitella. Ja todella hidas, kun jo aiemmin olen täysin samalla tekniikalla tehnyt asuni "keskiosan", joka on muuten perkeleen hieno! Periaatteessa olen edelleen mitoitus vaiheessa, enkä luultavasti ehdi saamaan kuitenkaan huomiseksi siitä oikeasti alkuun mitään. Kunhan unelmoin. Mutta kyllä tämä asu tulee silti valmiiksi. Lupaan sen kaikille odottaville. Siis en raskaille, xD vaan niille, jotka haluavat asuni nähdä valmiina.

Pitäisi tehdä pikkusiskolle Naminéekin, mutta se taitaa jäädä äidin puuhaksi. Kunhan stylaan peruukin ja sandaalit teen ja sillä selvä! Ostettiin muuten ihanan paksut varvassandaalit kenkiä varten, jotka muokkaan siitä maalaamalla ja muulla tiiperryksellä. Oikein hienon jutun muuten huomasin, että niissä on jotain paopuhedelmiä muistuttavia koristeita. Ja se oli ihanaa huomata, että kangasliima toimii siihen reunaan niin, ettei sitä huomaa. Iso huokaus.

Himskatti. Nyt pitäisi jatkaa niiden koristeiden kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.