IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

VapriikkiSunnuntai 14.11.2010 21:12


Tässä lyhyt merkintä Vapriikin cosplay- teemapäivästä. Päivä meni ja kivaa oli. Pukuni ei ollut alkuperäisten suunnitelmieni mukainen, vaan heitin aamulla sitten niskaani Fumikan.

Paikalla järjestettiin pienimuotoinen cosplaykisa, oli tanssipeliä, manikyyrejä ja muuta onhjelmaa. Museon näyttelyitä sai käydä kiertelemässä, mutta jätin omat kierrokseni seuraavalle viikonlopulle, jolloin on teemana anime- ja manga.

Kisasin, vaikka sekään ei kuulunut suunnitelmaan B. Pääsin sijoille ja siitä jäi hyvä mieli. Ehkä tämä antaa lisää energiaa tuleviin ponnisteluihin. Pakko nostaa esiin kisasta oma suosikkini, joka ei kuitenkaan sijoittunut:

http://kuvat.aniki.fi/displayimage.php?album=topn&cat=71&pos=9

Mitä muutaman pokkarin olen lukenut Trinity Bloodia, niin juuri tämä hahmo on jäänyt minulle hyvin mieleen. Kiva kokonaisuus ja mitä itsekin olen katsellut tämän cossaajan pukuja, niin ne ovat kaikki olleet syötäviä. Eli hatunnosto siihen suuntaan.

Nomnom. Mitähän muuta piti sanoa? En taida muistaa. Keskiviikkona olisi Potterin ensi-ilta. Jää nyt nähtäväksi menenkö/pääsenkö sinne ja pistänkö Lupinin niskaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.