IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Mielen tasapainoaMaanantai 15.11.2010 00:56

Katson tällä hetkellä Da Vinci Codea, jonka näin jokunen vuosi sitten. Olen myös lukenut ihmisten blogeja ja kirjoitellut omiini pitkästä aikaa, kuten ehkä huomaa. Tänään olen viettänyt suhteellisen rauhallista sunnuntaita ja voin todeta, että olen kutakuinkin palauttanut mieleni tasapainoon.¨

...ja erääseen aiempaan merkintään viitaten, en sanoisi enää, että 'se' olisi mahdoton ajatus. Ehkä on vain parempi olla hiljaa, etten pety jälleen ja lähinnä odottaa ja samaan aikaan olla odottamatta, että jotain tapahtuisi.

Nyt puuttuisi enää kuppi teetä, niin olo olisi suorastaan eufoorinen.

Kahden päivän aikana minulle on palannut halu kirjoittaa. Joko fanfictionia tai sitten oman kirjan. Ainut, mikä puuttuu on aihe. Toisekseen tajusin, että haluaisi tarttua härkää sarvista ja ohjata myös oman elokuvani. Jotkut ehkä tietävät, että minulla olisi tuolle alalle jopa suurempi halu, kuin puvustajaksi. Tiedän, että tuossa olisi tekemistä cosplayaamisen rinnalla jo enemmän, kuin tarpeeksi, mutta itseni ilmaisun palo on hurja ja haluan näyttää kynteni sellaisissa asioissa, mistä muut eivät vielä tiedä.

Vaikka elämäni ei repeisikään elokuvaohjaajan tai kirjailijan ammattiin, olen aina pitänyt mielessäni, että voin tehdä molempia harrastuksekseni ja saada niistä melkein yhtä paljon irti. Elokuvien ohjaaminen tosin ilman budjettia on haaste. Mutta haasteet ovat kivoja.

Pitkään olen halunnut itselleni oman videokameran, jonka asetukset vastaavat ilman kalliita ohjelmia oikeaa elokuvaa. Ane-uella on juuri sellainen, kuin haluaisin. Ei edes kallis, ja joulu koputtaa ovella, enkä ole pahemmin The Imaginarium of Doctor Parnassuksen (suosittelen!) ja FF X-2 lisäksi keksinyt vielä muuta toivottavaa. Hahaa, kerrankin keksin jotan konkreettista toivottavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.