IRC-Galleria

LAIVAA!Sunnuntai 21.10.2007 17:12

No kaikin puolin oli kyllä oikein makoisa reissu, huh huh. Vois melkeimpä kysyä, että mitä tästä reissusta EI puuttunut. :D Paskin juttu tässä matkassa oli Irren ääni, otan osaa >: Mutta olimme hyviä tulkkeja ja kännykällä kirjottelu oli ihan jees ;) Suurimman osan ajasta meillä kaikilla oli enemmän kun mukavaa, thanks girls <3


Pe:

Sallitun keikan fiilis ainakin mulla oli aika lailla huono siit lavajärjestelystä sun muusta. Mutt minkäs sille mahto. Loppua kohden tunnelma oli hiukkasen parempi :)

Mutta sitten myöhemmin k -keikka. Siellä oli meno kohdallaaan! Eturivi ;). Oli niin siistiä, etten voi käsittää. Tunnelma oli aika tiivis ja kuuma, mut ei haitannu menoo, päinvastoin. Wihiiii.

Myöhemmin yöllä diskossa oli tuttuja. Didii. Ei me siellä kovin kauaa kuitenkaan viihdytty vaan lähettii muualle pyöriskelemään. Päädyttiin kuudelta aamulla nukkumaan. (y)

Irren ääni otti sitten lopputilin.

La:

Käytiin Tukholmassa vähän shoppailemassa. Tarttu sieltä jotakin mukaanki :) Käytiin mäkkärissä ja siellä jos missä oli palvelu kohdillaan! Mun ja Jennin doublecheeseburgerit unohdettiin, kiitti siitä :c ja lopulta ku saatiin ne, niin niihin oli ihan meitä varten lisätty jotain EXTRAA, hyi. :D.

Shoppailureissun jälkeen laivalla nähtiin eräs tuttu. Hän oli menossa silittelemään erään vaatteita :D Hän kyseli Tukholman reissustamme ym ym. Nice.

Kande shoppailemassa ja toivottelemassa Irrelle pikaista paranemista. Vähän ajan päästä törmäämme häneen uudestaan:

"How are you doing?"
"Heeeeei! Sulla on uus kiva tukka" +pörrötys. Kiitti :C :D

Yöllä tanssilattialla oli aika ahdas tunnelma ;) Oli se ihan mukava tanssia mm. Madonnan ja Justinin tahdissa kun eräät tulevat tanssimaan viereemme. Mikäpäs siinä. ;)

"SheÂ’s bad and she knows, I THINK THAT SHE KNOWS!"
"A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A"

dancedance.

Su:

mikä krapula? 8) "kiitti itellenne"

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kiitos teille kolmelle tyttöselle erityisesti <3 plus muille joitten kans olin tekemisissä, oli huippua :)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.