IRC-Galleria

Jaleksi mesetti eilen että "mitä teet Oulusa" ja "tuu Tuiran rantaan kahtoon soutuja".

Oli aivan mahtava päivä. Pikku tissuttelua auringonpaisteessa tuntemattomien geologien kans ja peliautomaatista tuli joku juhlaraha.

"Oulu kesällä on yhtä kaunis ko Halle Berryn tissit." - Epis

Rannasta joittenki geologien kämpille. Käytiin matkalla yksillä jossain pubissa ja joku känninen äijä istu meiän pöytään ja alko pitää kokousta. Jaleksin repusta saattaa löytyä lapanen ja jonku geologin pyörän tarakalta kenkä.

"Minä oon käyny pariisissa maksullisissa naisissa!" - Joku käninnen äijä

Joittenki geologien kämpällä lisää alkoholia ja lisää promillepuheluita. Vampyyrit ei näy peilissä mutta Blade:ssa on hyvännäkösiä naisvampyyreita joilla on täyelliset meikit, niin miten ne muka meikkaa. Jossain vaiheessa uljaaseen sotajoukkoomme liittyi myös yksi biologi.

"Elämänkoulussa ei käytetä haalareita!" - Epis

Kahen baarin kautta Onnelaan. Toisessa Jaleksi kyseenalaisti mun seksuaalisuuden koska mää en tykkää oluesta. En vain. Toisessa juotiin jotku maailman toisiks parhaat drinkit ja puhuttiin hetki politiikasta ja Klamydiasta.

"Onko sulla semmonen olo niinkö Pekka Puupäällä? Jos en olis Justiinan kans naimisissa niin en Justiinan kans meniskään naimisiin." - Epis

Mää oon geologien ja biologien maailmanlaajusen salaliiton uhri. Valehtelitte senkin Rolle-Ryökäleet että Onnelasta irtuaa tänä iltana. Siis viime iltana. Ei irronnu.

"Pöydillä tanssiminen omalla vastuulla" - Onnelan Suomi-pop puoli

Pöyillä tanssiminen on kivaa. Eikä tänään ees ollu kovin paha krapula.

Epis kuittaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.