IRC-Galleria

Lol joku Suomi.Tiistai 15.04.2008 14:52

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200804147515573_uu.shtml

Voi helvetin helvetti. Kuinkahan monessa parisuhteessa ei ole lahetetty yhta ainoatakaan seksielamaa kasittelevaa tekstiviestia? (paitsi jotkut vanhukset, ku niilla ny ei kannykoita ollu sillo) Missa sanotaan, etta paaministerilla ei saa olla yksityiselamaa? Missa sanotaan, etta paaministerilla ei saa olla parisuhdetta? Missa sanotaan, etta paaministerilla ei saa olla seksielamaa? Missa sanotaan, etta paaministeri ei saa puhua seksista naisystavansa kanssa?

Antais ihmisten olla rauhassa. Mut jotkut on niin julkisuudenkipeita, ett pitaa jopa oman maineen kustannuksella (jos ei kenestakaan muusta valita) paasta julkisuuteen, ja kun ei mitaan muuta osaa ni "MA OONKI PAAMINISTERIN RAKASTAJA HIHHIH TE EETTE TIIAKKAA MIMMOSII EHDOTUKSII SE O MUL TEHNY HIHHIH JULKASEMPA KIRJAN MEIDAN SEKSIELAMASTA HIHHIH VANHANEN LOUKKAS MUA NIIN SYVASTI NYYHKIS. JA SIT KU MA ENSIN NOLASIN PAAMINISTERIN NI SIT MA ALAN METSASTAA NETISSA IHMISIA JOTKA PUHUU MUSTA PAHAA." ...get a life.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200804147521986_uu.shtml


"- Ulkoministeri erotettiin Suomessa hyvin jyrkästi. Tämä tehtiin julkaisemalla hänen tekstiviestejään. Pääministeri oli voimaton. Hän ei puuttunut, koska hänellä itselläänkin oli salaisia tekstiviestejä painolastinaan, Isotalo valottaa logiikkaansa Iltalehdelle Tukholmassa."

...jaa, onko yksityiselaman omistaminen syy erottamiseen?

"- Hän haluaa rajoittaa sananvapautta Suomessa. Hän saa sitä mielellään tehdä, mutta ei istuen pääministerinä. Hänen täytyy ottaa time out. Hän on tehnyt virheen ja joutuu sen nöyrästi tunnustamaan."

...minka virheen? Omistanu yksityiselaman? Aijaajuu, se etta koskaan paaty yksiin Kurosen kanssa. Vai mika vittu se nyt onkaa. Prinsessa Ruusunen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.