IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 18:23

TÄMÄ ON ANGSTI!


Tajusin ettei mulla oo kotona niinkun mitään muuta omaa kuin tietokoneen tiedostot, vaatteita ja koulukirjat... ja hammasharja toki. Joten miksköhän mä täällä edes asun, no okei, siksi, ettei oikein oo varaa muuttaakaan. Mut se vaan ois niin paratiisi muuttaa pois, toisaalta, toisaalta ei. Kaipaisin kumminkin mun perhettä, kaikkia muita paitsi Krisua, siitä on taas tullu hirvee. Luulin et se ois muuttunu taas sellaseks kivaks kun se loman oli kiva, mut nyt se taas tänä maanantaina alko, ihan hirvee, ei sitä kestä.
Tänäänkin tultiin äitin kaa kotiin ja Veeru melkeen itku kurkussa sano et Kristiina on taas kiusannu ja huutanu niille koko ajan. Ja Veeruhan ei ihan helposta itke!

Ja iskäkin aamulla selitti mulle vaan kaikkee, pointti lyhyesti oli, että oon paska, joten saan tyytyy siihen mitä muut päättää, etten saa itte vaikuttaa mihkään kotona, koska oon paska. Ja siks en saa omaa huonetta, minkäänlaista rauhaa, kuunnella musiikkia kun vaan niin hiljasella ettei muut kuule. Kattoo telkkarii vaan sillon kun se muille käy, ei herranjumala täällä tulee taas hulluks! Aina on aikoja, jolloin mullakin on täällä jotain sananvaltaa, käytännössä sillon kun Krisu on normaali. Mut heti kun se alkaa taas oireilee, kaikki huutaa kaikille oikeestaan, Krisu vaan saa tehä mitä huvittaa. Mutta, olkoot, oon silti ihan ilonen niin kauan kun mulla on oma sänky ja mulla on Ipsu <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.