IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

17.69696969Torstai 05.07.2007 00:47

Törmäsin varmaa kolmeen kyselyyn joita haluisin täytellä, mut en jaksa :D
Taas tuli vietettyy Jussin kaa aikaa <3 Ihana se on kyllä edelleen, parasparas <3
Ja sit tykkäsin konfistreeneistä ja sen jälkeisestä mäkkireissusta ja sen jälkeisestä wallureissusta <3 Ihanaa porukkaa. Jussin kaa leivottiin ja hyvää tuli.

Huominen onkin sitten ihan möö, koska pitää pakata riparille ja ruissiin ja pakkaaminen on niin pyllystä. Sit pitää vähän käydä ostoksilla ja musta tulee hemaisevan seksikäs punapääkin, jos väri tahtoo tarttua. Ostin myös miestenhupparin, jota oonkin halunnu jo jonkun aikaa ja Jussi näki jonkun pikkusensa, jota luulin kylläkin ysikymppiseks.

Mut ruissiin tosi hyvin mielin kyllä, tulee varmasti hieno reissu! Eikä jaksa kamalasti edes häiritä heti maanantaiaamusta alkava ripari. Oon niitä hoitanu jo niin monta kunnialla läpi, että osaan sen varmaan vaikka sitten unissani, ruissinuniveloissa. Aion kyllä nukkua siellä, siis ruississa, kuten myös riparilla, siellä varsinkin.

Oon uinu jo kahesti alasti tänä kesänä ja VILLE JA HENKKA, jos eksytte lukee, nukuin alasti!
Mut hei ihanaiset ihmiset keiden kaa nyt hengaan usein, mua surettaa kun en nyt perjantaista eteenpäin pysty teitä näkee reiluun viikkoon ;( Enkä nää Jussiikaan, nyyhnyyh ;( Mut kyllä mä kestän kun mies. Identiteettikriisin kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.