IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Volume neljä jumalautaKeskiviikko 03.06.2009 16:44

Tsiisus. Taas.

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

01. Oot niin tärkeä! Autat mua ihan kauheesti aina, kuuntelet ja niin edelleen ja mä saan kertoa sulle ihan kaikesta. Oon varmaan kertonukin kaikesta. Sä OSAAT, ja ilmeisesti HALUAT auttaa mua ja se on mun mielestä jotain tosi hienoa. ...kuitenkin mä toivoisin että sä sillon yks viikonloppu olisit ottanut mut enemmän huomioon, koska mulla oli tosi paska olo sen jälkeen. Tunsin olevani tosi kovaa turha ja se ei ollu hauskaa, varsinkaa ku kaikkeista vähiten odotin sitä sulta. ...mulle tuli tosi petetty olo.

02. Hitto sun kaa. Mitä oikeesti tapahtuu? Musta tuntuu että sä yrität sabotoida mua miten vaan pystyt, tässä tapauksessa yleensä jos mä kysyn sulta cosseissa apua. Sä annat väärää informaatiota, ja haukut kaiken mistä mä tykkään. Mä en tiiä esitätsä vaan mun kaveria vai haluutsä oikeesti viel tuntee mut. Oot jotenki noussu kauheesti mun yläpuolelle, se ärsyttää.

03. KUOLE PASKA. KUOLE, KUOLE, KUOLE. Miten sä voit tehdä niin sellaselle ihmiselle? Miten sä VOIT? Vittu kun mä olisin uskonu muita kun ne kerto susta, vittu kun olisin uskonu että sä vaan esität. Hiton hyvä näyttelijä oot. Sä sanoit että yks toinen on hyvä valehtelija, ja se on, mutta paras olit sanomaan. Onnitteluni, sä huijasit mua ihan täysin. Ja nyt mä vihaan sua. Enskerralla kun nähään, paras pysyä kaukana - saatanpa vaikka vetää sua lättyyn.

04. Mä en oo niiden paskapäiden lähdön jälkeen itkeny niin paljon kenenkään takia kun sun, niin hysteerisesti. En oo ollu niin toivoton, lohduton ja PETETTY. Miten sä saatoit tehdä mulle niin? Mitä ihmettä sä hyödyit siitä? Sä taidat vieläkin vaan käyttää mua, mut mä haluan pysyä sun luona ja olla sun tukena jos sä ehkä mua joskus kaipaisitkin. Hitto, mä tiedän että oon rasittava - mut tässä on kyllä sun syytä mukana ja paljon koska et oo sanonu mulle mikä mättää. Mut se että sä valehtelit mulle siitä asiasta sillon? Mä en varmaan ikinä anna anteeksi. Sä et voi enää olettaa että mä luottaisin suhun sataprosenttisesti, mutta ehkä joskus taas.
Sadisti.

05. Oi, mä niin tykkään susta. Oli se kausi kun oltiin tooosi läheisiä, ainakin mun mielestä, mut nyt taas ei oikein edes puhuta ja kaikki keskustelu on vaan sellasta "moi" "moi" "mitä kuuluu" "ihan hyvää" tyylistä. Se ei oo kivaa, koska mä todella arvostan sua ja pidän susta. Mut toivottavasti asiat paranee nyt kun nähdään seuraavan kerran. Ehkä yhteinen aika taas lähentäis meitä. Mua ei ärsytä sussa mikään, mut mä vähän varon ja pelkään sua. Sä osaat olla niin kovis.

06. Oot rakas, tosi. Vaik ootki tehny mulle ihan vitun paskasti, mä oletan ettet sä oo halunnu satuttaa mua tai olla mulle ilkee. Mä toivon niin. Ollaan tunnettu kohta vuosi - aika menee nopeeta, ne? En kuitenkaan ihan pysty luottamaan suhun, koska tiedän että asiat kulkee sulta toiselle henkilölle niin nopeesti. Enkä halua että mun asiat menee heti sulta ihmiselle, jonka kanssa mä en osaa puhua mistään vaikeesta.

07. Ei susta ota selvää. Jossain välis aattelin että tykkäisit musta ja mun seurasta, mut nyt musta tuntuu taas että oon sun mielestä ärsyttävä ja haluaisit vaan eroon musta. En mä kyllä sinänsä ihmettele, me ollaan aika erilaisia - mut voitais me silti olla kavereita. Ehkä mun pitäis vaan rauhottua ni sä voisit tykätä musta, vai? Meillä on ollu hauskaa kahestaan, toivoisin et voisin nähä sua taas jossain vaiheessa pienessä porukassa tai keskenään.

08. Taidan oikeesti olla pikkusen niinku rakastumassa suhun >____>'' Ainakin tosi kovaa ihastunut. Yleensä mä päättelisin että säkin tykkäät musta, mut mä en nyt oikein tiedä. Tälläsissä porukoissa käytökset on niin ristiriitasia, enkä halua erehtyä niinku oon erehtyny aiemminki. Odotan että nähdään taas, edellisestä kerrasta on liian pitkä aika.

09. Waa, onneks ollaan taas läheisiä. Meillä oli ongelmamme, mut eiköhän niistä olla nyt selvitty. Mä ainakin toivon niin. Yhteinen aika myöhemmin kesällä tulee varmaan hiomaan meidän välejä vielä, ja odotan sitä. Sä vähän kuitenkin ahdistit mua sillon kun nähtiin viimeks, mulle tuli vähän epämukava olo sun lähellä. Pelkään että tulee uudestaan. Se on häiritsevä ajatus.

10. Sä voisit painua syvimpään helvettiin. Jos Helvetti ja Taivas on olemassa, mä toivon että sä saat lähtöpassit sinne alaspäin. Ja mahdollisimman pian, mahdollisimman kivuliaalla tavalla. Ja kärsit siellä koko vitun iäisyyden ja mietit että mitä tulikaan tehtyä, miksi pitikään valehdella ja käyttää ihmistä joka vaan halusi sulle hyvää. Mä niin vihaan sua, enemmän kun ketään. Sä et ansaitsit edes sitä, et ansaitsis edes mun vihaa. Mitäkö sä sitten ansaitsisit? Tuskallisen, hitaan ja pitkän kuihtumisen yksin jossain, yksin, IHAN YKSIN. Sä teit saman mun rakkaalle ystävälle, enkä IKINÄ anna sitä sulle anteeksi - satutit ihmistä josta mä niin välitin, pilasit mun ja sen välit VUOSIKSI. Sä satutit myös toisia jotka on mulle rakkaita, ja siitäkin mä sua kiroan ja vihaan.
KUOLE KUOLE KUOLE KUOLE KUOLE.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.