IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 17.07.2010 18:02

Öhöhöhö. Ollaan Aneten kaa kävelty silleen puol kahestatoista asti ympäri kaupunkii, jalkoihi vähä sattuu ku eilenki kävelin koko illan korkkareilla. 8'D Ja aamiaisen syömistä vois harkita jossain vaihees.

Johh. Mietin täs loppuvuoden pukuja, ja nyt näyttäs vähä siltä et revo!Englanti lähtee käyntiin seuraavaks. Alice ja Kurou valmiiks kans syksyn aikana, ja sit Luna jos jaksan tehdä sen. Ja alan tehdä Knight of Zeroa luultavasti silleen vähitellen tässä.
...se puku söi mun aivot - ei mitään tietoa minne teen sen, ja oon jo miettimässä materiaaleja ja toteutusta ja katellu peruukkeja ja piirrelly siitä itelleni reffakuvia ja iha täysillä rupees laihduttaan sitä pukua varten. Tunnen itseni hieman tekopyhäksi, oon kuitenki aika lujaa vaahdonnu siitä ettei cossien takia pitäs laihduttaa vaan oman olon takia. KÖHH.
Voi Suzaku ja sinun typerä kortsuhaalarisi. Ja tuun ehkä vihaamaan niiden bootcovereiden tekoa. ...mutku valkoset reisipituset saappaat nommm... *w* Ja ISO huppu on IIIIIISO.<3 Hukun sinne.<33 Jos Lulu käy liian pelottavaks ni huppuun piiloon. Mä oon hullu ku ees ajattelen sen artbookversion tekemistä, mut sit ku se on valmis ni oonpahan sekä hullu että onnellinen. Mietin et saiskohan sinne vedettyä korsetin alle enivei, onnistuin sit laihduttaan tai en, ku se tois niin sikana ryhtiä... Sitä ite haalariakaa ei oikein voi luuttaa. Ja mietin et mitenköhän saan itteni bindattua sinne alle niin että se menis ees fiksun näkösesti eikä näyttäis siltä et mulla on pyöreet rintalihakset kröhöhöhöh. No, siihen tulee kuitenki tukikangas sen ihme rintapanssarisysteemin alle, ehkä se peittää vähän.

...mitennii mietin sitä ihan liikaa. Mietin koko yönki.

Trolol, heitettiin Aneten kaa ilmaan idea et Geassin koulupuvut päälle ja "luokkaretkelle" shoottaamaan jonneki tyyliä Sea Lifeen. 8'D

Ja fantasioin nyt ihan kybällä siitä kokonaisesta Knights of Rounds -ryhmästä.

...mua Geassittaa tosi monta. ;__;

ps. Mun korvanreiät onki auki edelleen. >''DD Survasin niistä korut läpi. Ja se huulikoru hotsittais taas tosi paljon. Kuin helppoo huulilävärin reikä on peittää meikillä ja kuin pitkään se kestää auki ilman korua? :o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.