IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 20.05.2011 17:29

Äiti lähti Kiinaan. Tuli jotenki hullun yksinäinen olo ku tietää ettei kotona oo ketään muuta kahteen viikkoon. Vähän jännittääpelottaajotain, en oo koskaan ollu yli kolmea päivää yksin himassa. Hehe... No eiköhän tästä selvitä, osaan kokata ja tiskata räjäyttämättä taloa.

Lol ryöstin Biitiltä tässä Pandora Heartsin lukemisen lomassa. Missä se Ada viipyy, meen kohta puolessavälissä eikä naisesta näy ees tissin vilahdusta. D<

Cosplaykysely itse pukunsa tekeville cossaajille:

Milloin aloitit?
- Nekocon 2008 oli ensimmäinen coni ja ensimmäinen puku. Eli '08.

Kuinka pitkälle teet itse pukusi?
- No jos nyt hahmolla on joku puku sarjassamme "farkut ja kauluspaita" (Seint Seiyan casualeja rakkaudella miettien), tai perus miesten puku (KHR, katson sinua) niin ihan hyvin voin ostaa kuteeni, mutta en rupea tilaamaan pukuja. Korkeintaan kengät voi tilata, ja jos nyt on jotain nippeleitä kuten sormuksia tai koulupukumerkkejä tms niin kyllä eBay on välillä kaveri. Kavereiden apua käytän kyllä häpeilemättä hyväksi, varsinkin peruukkien muokkauksessa.

Kuinka monta pukua omistat?
- 15 valmista, joista kylläkin Japani on totaalisen teurastettu ja Ranko kadotettu jonnekin syvyyksien syövereihin, ja kolme on keskeneräisinä kaapissa.

Onko sinulla "vakiohahmoa/pukua"?
- Kaipa siitä Arthurista / Englannista on tullu vähän sellanen vakio, että jos Hetalia-ryhmiä on kaveriporukassa tulossa niin oon ekana varaamassa kulmakarvamiestä. Ihme kyllä oon nyt pitänyt vähän taukoa, ottaen huomioon että Hetalia-kalenterissa ekoina seisoskelee Kiina, Liechtenstein ja Japani-- ...anteeksi, otan edellisen takaisin, tajusinkin että mulla on kaksi pukua Iggyltä työn alla / luvattuina.

Unelmahahmo cossattavaksi?
- No näitä nyt on ihan satanasti... Oikeestaan mulla on tasan yks jota haluaisin cossata ihan vaan sen hahmon puolesta, melkeenpä ihan sama mikä puku, ja se on KHRn Gokudera, jota en jaksa linkittää koska kaikki tietää kuin qma Gooku on. Muut puvut on sit sellasia et haluan tehä nimenomaan sen puvun. Vaik tottakai hahmollaki on väliä. Yleensä.

Knight of Zero!Suzaku. Kyllä mä ton vielä jonain päivänä. Oikeesti. Kunhan laihdun. Kyl mä viel joskus laihdun. Just you wait.

Zakuron tanssiaispuku. Hahmona neiti on äärimmäisen ärsyttävä mutta toi mekko on iiiii~hhhana.

Kuinka vanhaksi ajattelit jatkaa harrastusta?
- Liian vanhaksi. 'nuff said.

Yksityiskohdat vai kokonaisuus?
- Kokonaisuus. Huono kokonaisuus on huomattavasti isompi fiba kuin muutamien yksityiskohtien epäsiisteys / puuttuminen. Oma politiikka on se, että jos yksityiskohdista tulee liian rumia, ne jätetään pois. *Köh Hardin polettien ristit hyi helvetti köh*

Oletko laiska vai säntillinen tekemään pukuja?
- AHAHAHAAAHHAHAA. ...laiska. Kyllä mä kauheesti huutelen et nyt ajoissa alkaa mut paskastiha siinä aina käy ja all nighteria vetäessä sit on hauskaa.

Kuinka kauan käytät keskimäärin yhden puvun tekemiseen?
- .....viikon tai kaks? XDDD Koska alotan aina myöhässä. Pahimmissa tapauksissa muutaman päivän.

Lempimateriaalisi?
- En mä kauheesti oo käyttäny massoja tms. Kankaista twill ja morsius- / duchesse satiini. Twilli on vaan tosi hyvä kangas imo, ja morssari on niin perhanan nätin näköstä.

Cosplayunelmasi?
- Olla samalla tasolla kun ne cossarit joita katson omien periaatteideni mukaan huippuina.

Cosplaypainajaisesi?
- Failure. Eiks vähän kaikilla? Ja se että cosplaysta menee kokonaan maku.

Hauskin puvustasi heitetty kommentti?
- En nyt tiiä hauskinta mut tyrmistyttävin oli varmaan "cossaatsä Cieliä?" kun oli Bakaconissa Taki päällä. Lapset, jokainen sinihiuksinen silmälappuinen hahmo ei ole Ciel. Varsinkaan jos peruukki on kirkkaansininen. Sunnuntaina jäi silmälappu kotiin siitä hyvästä. ''DD

Kamalin pukusi?
- Ciel. Tästä ei tarvii ees keskustella.

Lempipukusi?
- Nmmmgghhhh. Taki tai Iggyn War of Austrian Succession -versio. Molemmat pukuja joissa oli suht helppo liikkua ja jotka näytti jopa ihan hyvältä. ...toisaalta, Servant of Evil!Rin on mun ikuinen ylpeydenaiheeni... EN MINÄ TIEDÄ. 8| Rin, Iggy tai Taki.

Kisaatko? Kuinka usein?
- No eipä oo tullu kisattua. 'D Mut ehkä ensvuonna sitte jos saan valmiiks sellasia pukuja joita on nyt suunnitelmissa tehdä. (Se perhanan Kiina...!)

Kuinka vakavasti otat cosplayn?
- Jos luvataan mennä ryhmään mukaan niin on se mulle aika iso juttu jos en mee, tai jos joku muu feidaa ryhmän jostain totaalityperästä syystä minimaalisella varotusajalla. Lupaus on aina lupaus. Mut ei tää oo mitään hengenhätä juttua, harrastuksen pitäis olla rentoa.

Annatko oman ulkonäkösi vaikuttaa hahmoa valittaessa?
- Tottakai. Naama, pituus ja kroppa vaikuttaa kaikki. Pitää vähä kattoa et mikä puku näyttäis hyvältä ja mikä ei.

Lempicosplayaajasi?
- Aaaaaapuaaaaa kamala kysymys. Yaci. Nanu. Biitti. AG. Karppi. Alkslödklö. Sanotaan vaikka niin, että mä arvostan ja katson ylöspäin niitä cosplayereita joilla ei kihoa kusi hattuun asioiden kanssa turhan paljoa, jotka on kunnianhimoisia ja yritteliäitä, hoitaa hommansa kunnialla, ja tajuaa että cosplayn ulkopuolelta saattaa löytyä elämää. (Pelejä ja animua nimittäin- eiku mitä.) Joo. Noh. Mä en osaa nimetä yhtä ihmistä.

Kuinka paljon voisit korkeintaan käyttää yhteen pukuun rahaa?
- Lolsnort Kadajiin meni joku varmaan 160e, Riniin yli 200e, en mä kauheesti rupee miettimään pukujen hintaa sinänsä. Pitää vaan kattoa et puvut jotka vie rahaa on sellasessa vaiheessa vuotta että sillon luultavasti on varaa niihin, as in joulun tai synttäreiden jälkeen. ...mut jos nyt on niin tyhmä juttu et esim. housuja ei löydy alle neljälläkympillä niin saatan harkita kahdesti hintaluokkaa (TSUNA KATSON SINUA. KUOLE.).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.