IRC-Galleria

Fisulapsi

Fisulapsi

Beam me up, Scotty.

Piece of cake!Sunnuntai 15.06.2008 23:51

Haluatteko kuulla kuinka inhaisa onkaan peli nimeltä Final Fantasy x-2? 8) Totta kai haluatte! Ja kyllä, yritän päästä Via Infinitoa läpi. Tarvitsisiko mun edes sanoa enempää...

Kuka ikinä keksikään mokoman härdellin saisi syödä oman päänsä. No joo, sata tylsää, randomia kerrosta, jee, tämä nyt vielä menee, mutta mikä pointti siinä vaikeustasojen epäloogisessa pomppimisessa oikein on? Ideana se nyt on ihan okei että siellä menee niitä lohikäärmeitä ja megatonberryjä jotka voi kiertää - VAI VOIKO. Niiden väistäminen on jossain väleissä niin onnellisesti tuurista kiinni ettei sitä välttämättä voi sanoa edes miksikään tietoiseksi väistämiseksi. Okei, ongelmana on lähinnä se yksi kohta niiden lohikäärmeiden kanssa, se missä se on siellä alempana ja pitäisi hypätä sillain... ettei hyppää suoraan sen päälle. Jee. Mutta kuitenkin. Eikö ne ole aika turhia muutenkin. Ne perustonberryt nyt on melkein aika hauskoja. Varsinkin nyt kun ne kuolee kolmesta hyökkäyksestä. 8D Mutta ei siinä suinkaan kaikki, tämä nyt on vielä pieni murhe!

Ja niin, se alku on sairaan helppo. Liian helppo. Ja tätä jatkuu jonnekin 70 kerroksen tienoille. Siinä alkaa olla jo pikkuisen haastetta, mutta ei mitään vaikeuksia. Sitten kerroksen 80 jälkeen... järjetön loikkaus vaikeustasossa. (Puhumattakaan siitä että ne pomovastukset hyppää myös aika kivasti. Mutta se nyt vielä menee.) Yhtäkkiä vihollisia jotka iskee montaa kymmentätuhatta, öö, kiitos? Kiitos siitä ettei koko pelissä ole aluetta joka sopisi yli tason 75 hahmojen kehittämiseen! Sitä paitsi, en nyt ole varma puhunko potaskaa mutta saako muiden kuin special dress spherejen hp:tä edes kohoamaan yli 9999:n? Niin että. Eka viholliseni siellä nakkasi mun pikkuisten hahmoparkojeni päälle ultiman heti suunnilleen ensimmäisenä hyökkäyksenään - 9999 damagea per nuppi. Miten mun pitäisi edes ehtiä vaihtaa johonkin special dress sphereen (joka vaatii vähintään kaksi kierrosta siltä hahmolta)? Ja mikä ihmeen järki siinä on että vaikka hahmo on tasolla 99 (mun hahmot on tasoilla 99 ja 9jotain), joka siis on pelin maksimi, sen perus-hp voi joissain dress sphereissä olla tyyliin 2500? MIKSI. Eihän siitä ole mitään hyötyä! Vaatii heti vähintään yhden accessoryn jotta saa 100 %:a enemmän hp:tä että se olisi edes jossain järkevässä lukumäärässä. Tai sitten pitää käyttää garment gridiä tai jotain vastaavaa.

Joten, sen jälkeen kun olin pari kertaa surkealla menestyksellä yrittänyt eteenpäin pääsemistä, totesin että voisin vaikka kehittää kaikki hahmoni tasolle 99 yms, joten, menenpä jonnekin kehittämään niitä. Jaa, mutta minne? Loput viholliset koko siinä typerässä pelissä on sellaisia että ne kuolee jostain kahdesta iskusta! (Sen siitä saa kun on epälineaarinen peli jossa on paljon sidequesteja. Vaikka se onkin silti paljon parempi systeemi kuin jossain FF x:ssa jossa vaan juokset eteenpäin putkessa 99 %:ia koko pelistä! (Älä pysähdy putkessa, Tracon III)) Mä sitten päätin aloittaa sen Infiniton alusta. Vihollisista saa ehkä 30 expiä..... (Noille tuhat olis jotain suunnilleen kohtuullista...) Ja lisää epäkäytännöllisyyksiä. Via Infinitoon pääsee joko alimpaan kerrokseen jossa on käynyt, eli mun tapauksessa sinne 80:iin, tai sitten tosiaan, aloittamaan ihan alusta, missä on noita surkeita vihollisia. En voi mennä sinne jonnekin 70 kerroksen tienoille jossa olisi edes jotenkin järkeviä vastuksia. (Kerroksia ei voi mennä päinvastaisessa järjestyksessä by the way.) No, tassuttelinpa sitten yli 20 kerrosta melkein täysin hyödytöntä höttöä, jonka jälkeen hyppäsin vahingossa siihen lohikäärmeeseen ja sain game overin. Jes.

Miten inhoankaan kyseistä peliä. (Ja silti pelaan sitä yhä vaikka mulla on ollut se jotain neljä vuotta! Voi epäloogisuus.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.