IRC-Galleria

Fisulapsi

Fisulapsi

Beam me up, Scotty.

AAAAAFSKJGSK SE EI LOPUMaanantai 18.05.2009 22:20

Näin unta Kaggra,sta viime yönä. x'D Mikä oli siis äärettömän randomia kun en kysymyksessä olevan bändin musiikkia kuuntele. (En mitään jännää unta muutenkaan, ne vaan vilahti siellä.)

Koeviikko yyyyyyyyhyyyyyyyyy en jaksa tulin tänään kotiin ja nukuin vaan ja O(o)N LIIAN KUUMA. Siis on ihan jees et on lämmin mut toi viikonloppu alko olla aika maksimi, sellanen olis paras et vois ohuen takin/hupparin pistää päälle ku menee ulos mut nyt oli t-paitailma jo yyyh. (Plus tuulee ikävästi niin ei tiiä että mitä tonne laittais päälle.) Oon vaan ihan koomassa.

Sää on ihan hyvä tekosyy olla laiska. :(((

Sit ku olin nukkunu pari tuntia katsoin Kran videoita ja fanityttöilin niin että hävettää. Mutku ei voi olla niin ihana hyvä hottis mahtava suupaa cool bändi ei vaan voi aaaaa. Ja Keiyuu oikeesti oot niin varmasti maailmankaikkeuden coolein 156-senttinen olento ja mun idoli. ♥ Thi hi hi. Munki katu-uskottavuus muuten kohosi kohisten tänään kun voitin Jennan kädenväännössä! Se oli aika siistiä ja hehe en tiiä arvostaisko se kun lesoon tälleen mut eipä se mahda tätä lukeakaan ja voimme kaikki olla onnellisia.

En ymmärrä miten Kralla voi olla Suomessa näin vähän faneja ja ne ei varmaan koskaan tuu tänne siksi ja angst. Mä vastaisin kolmeakymmentä fania kyllä.

Näen Saran huomenna. Eäöö? En EHKÄ oo yhtään sisäistänyt moista kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.