IRC-Galleria

"Oisko teil pinkkejä?"Perjantai 02.05.2008 16:22

Rentalin porukka pisti sitten parastaan ja pakkasi muhkeat eväs- ja juominkilaukkunsa pikkuisen A-mersumme takapuoleen, änkeytyi autoon ja vietti seurassamme jännittävän tunnin Helsingin liikenneruuhkissa matkalla Kaivariin. Perille päästyämme totesimme Tonin minipopit totaalisen kelvottomiksi ja peruuttelimme molemmat paikalle saapuneet SLK-mersut muuriksi vilttimme ympärille ja annoimme korvien soida.

Eväät ja juomat hupenivat samaa tahtia lämpötilan kanssa, joten loppuillaksi delegoimme ajokuntoisille tehtävän kuljettaa mökäävä konkkaronkka takaisin tallille. Juhlanaihetta riitti vielä joksikin toviksi, kunnes baariin siirtymistä suunnitteleva Toni palkitsi Esan kuskina jaksamisesta ja auton lainaamisesta ruhtinaallisesti hopeisella SLK-mersulla. Mikon ja Saran sekä Tomin seurueineen liittyessä letkaan kiisimme stadin yöhön, luonnollisesti katot alhaalla ja nupit kaakossa.

Tippa linssissä tänä aamuna kurvasin tallille palauttamaan hopeaista kiituria, haikeana jätin sen seisomaan tuuliseen pihaan seuranaan vain ilkivallasta kärsinyt kaksipyöräinen Hummeri ja aamupäivän kalpea aurinko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.