IRC-Galleria

FunkyBack

FunkyBack

Luxury is everywhere, charm is not

Viisi omituista tapaaniPerjantai 20.01.2006 05:12

Alesha laittoi minulle haasteen, jossa piti mainita viisi omituista tapaani... tässä se tulee. SE!

Haaste

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.

1) Hengailen aina vessoissa. Baareissa parhaat bileet ovat aina vessoissa. Normaalisti nimenomaan naisten vessoissa. Plus että kaverien bileissä hengaan siellä mieluusti myös tyyppien kanssa. Yhteisiä asioitahan siellä hoidetaan!

2) Kaatuilen joka paikassa. Kompastelen mitä ihmeellisimpiin asioihin ja tielle tuleviin möykkyihin. Töissä kompastuin kerran lattiakaakeliin, mikä lienee jonkinsortin ennätys. Baarissa putoilen usein portaita tai liun vatsallani pitkiäkin matkoja. Voipi olla että näössä jotain vikaa XD

3) Hiplaan cd-levyjen kansia. En voi koskaan polttaa cd-levyjä koska alkuperäisten kansien hiplaaminen tuottaa minulle suurta tyydytystä. En voi sietää jos cd:n kansissa on edes pienikin tahra!

4) Laulan aina ajaessani autoa. Mitä tahansa milloin tahansa. Vastaantulijoita se joskus saattaa huvittaa.

5) Mä en tiedä tätä viidettä! mä oon yleisesti vaan tosi omituinen. Tilaan aina baarissa malibuananasta. Onpa tosi omituista :D Plus se että hiihtäminen on minusta eroottista :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.