IRC-Galleria

IDEA! tai sitten ei..Tiistai 12.02.2008 22:26

Jokin mieltä askarruttanut asia pääsi askeleen eteenpäin nimittäin liikkuva taustakuva. Nyt onnistuin siinä pienen pähkäilyn päätteeksi. Idea on vasta kehitteillä.. Etsin ja etsin ja googlasin ja löysin .gif kuvan, joka ajaa hyvin pitkälti ajatustani. Saa nähdä tuleeko seuraava ajatukseni askeleena eteenpäin tässä kehityksessä, vai kaatuuko omaan mahdottomuuteensa.

Toivoa sopii että, joskus pääsen toteuttamaan ajatuksen juuri sellaisenaan, kuin sen itse olen nähnyt.. Tätä ajatusta en siis aikaan saanut millään erityisellä ohjelmalla, ainoastaan työpöydän asetuksia hyödyntämällä. Satutko tietämään aiheesta enemmän? Jotain ohjelmaa jo kehitetty tätä tarkoitusta varten..? Ajatuksia?

Edit: Tätä olen jonkinverran tutkinut saaden tuloksiakin. Netti on ihmeellinen paikka.. kuva on ja sitä pitäisi päästä muokkaamaan.

Edit2: Lisää huonoja puolia tässä omassa keksimässä tavassa, tai ei se oma ole mut joo. Hidastaa koneen käynti kapasiteettia jonkinverran. Varsinkin iso giffi, joka sisältää noin 45 kuvaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.