IRC-Galleria

Päivä serenassaMaanantai 24.03.2008 23:02

Hauskaa oli kaikilla, mutta ilman pienintäkään ruhjetta ei selvittu. Lähinnä itseäni koskeva. Tässä serenan uudessa liukuputkilossa tuli viihdyttyä. Tälläinen suppilon tyylinen loppu tässä kuten olette voinut tv stä todeta. Ensimmäinen tapaus, kun olin etsimässä jalan sijaa kyseisen putkilo reissun jälkeen rappusista, jotka vievät pois tästä kyseisestä pienestä altaasta.

Onnistuin huitaisemaan polven rappusen reunaan samalla yskien hieman, koska olin saanut vettä suuhun tiputtuani suppilosta altaaseen. kannattaa siis muistaa pitää suu ja nenä kiinni tässä vaiheessa. Muutaman kerran tuli tiputtua siel meinaan pää edellä väärinpäin.

Noh en nyt ole varma onko tuo polvi turvonnut, mutta kipeä se on. Eikä kommellukset tähän vielä lopu. noin 7 aikaan, kun 8 piti poistua liuin erästä pitkää putkea varsin nopean tahtiin, ja onnistuin iskemään oikean puoleisen kantapään putken turvaseinämään mutkan kohdalla. Yritin loppumatkan aikana tutkia oli kantapäähän tullut mitään. Aluksi siellä ei juuri mitään näkynyt.

Kun pääsin putken loputtua altaaseen tulin putkesta tarpeeksi lujaa vauhtia että lensin altaan puoleenväliin ja iskeydyin pohjaan. kirjaimmellisesti perseeseen sattui. Sieltä sitten hetken kuluttua nousin ja tutkin paremmin jalkaa tai paremminkin kantapäätä. Haavahan siihen oli tullut. Ei kun paikattavaksi.

Noh tuollaiseen paikkaan ei kovin hyvin saa laastaria joka pysyy, joten päätin kokeilla mennä kerran putkesta. Muuten hyvin sujui mutta laastarin pito vain ei riittänyt. Kello oli hieman yli puoli 8 kun päätimme poistua. Uiminen ja rappusten kapuaminen yhtenään voi viedä voimia ilman varsinaisia taukoja. Näin siis päivän saldo. Polvi kipeänä ja kantapäässä kipeä haava. Mutta muuten oli kivaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.