IRC-Galleria

Suomi - Kanada 4-3Tiistai 05.05.2009 04:50

Odotin pelistä varsin kovaa, jolta peli ei aluksi näyttänyt. Itse heitin päivällä veikkauksen tilanteeseen 3-2, mutta metsään meni, tosin ei pahasti. Hyvin jännittävä matsi kaikenkaikkiaan. Ensimmäisien minuuttien aikana kun peliä oli pelattu alle 5min tekee Pihlman avausmaalin. Tämä oli toisaalta varsin yllättävää. Koska pidin Kanadaa kovana vastustajana. Toinenkin suomen maali isketään ensimmäisen erän aikana. Tähän maaliin kuului varsin laaja nujakointi, josta seurasi Kanadalle jäähy kahden edestä. Suomella ensimmäinen ylivoima.

Ensimmäinen erä oli näin sanoen varsin upea. Tappeluja tuli enemmänkin, kuten myös ylivoima maaleja. Kanada saa loppujen lopuksi kirittyä tasapeliin 3-3 ja aivan vikan erän lopussa noin minuutuksi (jos muistan oikein) suomen maalivahti irtautuu maalista. Varsinainen peliaika päättyy tasatilanteeseen. Peli siirtyy jatkoajalle, jonka aikana maaleja ei tehdä.

Siirrytään rankkareihin. Peli pysyy varsin tasaisena, mutta suomi onnistuu lopulta tekemään voittomaalin. Tilanne päättyy lukemaan 4-3 suomelle. Helpotus on suuri, ainakin omalla kohdallani. Nyt jännityksellä odottamaan peliä USA ta vastaan. Kuten alkuun sanoin, että peli ei näyttänyt kovalta olin väärässä. Varsin tasaväkinen ottelu kaikenkaikkiaan. Mutta tosiaan ihanaa leijonat ihanaa!:D