IRC-Galleria

Painajaisia.. ja painajaisia..Torstai 14.05.2009 14:43

On se kumma kun ei enää juurikaan normaaleja unia näe. Toki unien tasoluokka on huomattavan laaja. Harvat unet eivät pääse juurikaan painajaisluokituksen ylle. Kaikki unet eivät pääse aivan painajaisluokkkaan asti. Ne eivät kumminkaan ole täysin normaaleja kivoja uniakaan. Noh elämän tilanne nyt jo antaa syytä moisille. Kaippa se tämä tästä vielä paremmaksi muuttunee. Tästä saattaa saada joku käsityksen että en kivoja unia näe. Väärin. Niitä mahtuu aina joskus sinne tänne.

Yön aikana tulee nähtyä hyvin monia unia. Yleensä tapanani ei ole herätä öisin hikisenä tai muuten normaalia pelokkaampana unen vaikutuksen takia. Ennen saatoin nähtyäni unen esim. käärmeistä nousta salamana ylös ja tutkia sängyn ennen kuin tajusin kyseessä olleen unen. Nykyään eitaida moista olla. Kaippa olen jo niin turtunut moisiin. Joskus vain en muista nähneeni unia, koska tietääkseni ihminen näkee yleensä aina nukkuessaan unta, mutta ei vain aina välttämättä sitä muista. Joskus unen muistaa vielä herättyään, muttei enään seuraavana iltana. Näin minulle on ainakin joskus käynyt.

Hyviä öitä ja unia kaikille sukupuolesta ja iästä riippumatta. Painajaiset eivät sovi kaikille.

Edit: Piti vähän muokkailla virheitä ja joidenkin lauseiden muotoja, kun ne eivät täysin vastanneet kirjoitettua ajatusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.