IRC-Galleria

Juhannus TampereellaSunnuntai 21.06.2009 20:31

Pe päivä alkoi vielä suht. lupaavasti. Vettä ei tullut kuin vasta iltapäivällä, jos muistan oikein. Pe ja la välinen yö oli mielenkiintoinen. Muistan ottaneeni särkylääkettä ikävän päänsäryn takia, ja klo oli noin 23-24. Tämän jälkeen suljin silmäni ja kun ne uudestaan avasin oli hieman kirkkaampaa. On todennäköistä että olen kokenut äkkinäisen nukahtamisen voimakkaan väsymyksen takia.

Tällöin herätessäni kun kelloa katsoin se näytti noin aamu 4. Tämän jälkeen tuli siirryttyä auton takapenkille nukkumaan loppu yöks noin 9 asti. Ulkona taisi tihkutella hieman. Seuraavana päivänä tuli saunottua ja uitua lähes avannon kylmyyden omaavassa. Tai siltä se aluksi tuntui. Mutta näin suomalaisena se piti vain kestää.. Ja monta kertaa tulikin uitua..

Autossa nukkumisen jälkeen onkin takamus ja selkä vähän kehnossa kunnossa. Auton penkit kun eivät olleet kummoisestikaan jousitetut, tai siltä se tuntui.. Mutta hengissä tuli selvittyä ja tietenkin ilman piti muuttua tänään juuri huomattavasti paremmaksi. Mielnkiintoinen telttailu reissu, vaikka tulikin nukuttua autossa. Eikä sitä unta oikein tullut saatua välttämättä tarpeeksi. Onneks on kesä ja aikaa levätä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.