IRC-Galleria

näin se viikko on alkanu..Keskiviikko 01.08.2007 19:20

Siitä onkin jo aikaa kun tänne viimeksi olen kirjoittanut. Kaikkea on ehtiny sattua. Mutta mennään asiaan. Huonosti on tullu nukuttua.

Menossa on siis aamuvuoro viikko. Sunnuntai iltana jään pahasti koukkuun sarjoihin joita katselen ja huomaan että kello onkin jo kaksi. Ja kolmen tunnin päästä herätys. Mitäpä tuosta voi päätellä muuta, kuin että aamulla vituttaa ja rankasti. Seuraavana yönä sama toistuu melkein. Tosin tuntia pidemmillä yö unilla. Ja taas seuraavana, eli viime yönä kävi seuraavaa.

Noh sähköt menivät poikki noin puoleksi tunniksi, ainakin niin oletan. En katsonut kelloa ja tämä tapahtui ennen kymmentä. Kone ei tietenkään toimi ilman sähköä, joten menin makuulle ja nukahdin noin puoleksi tunniksi ja sitten alkoikin jo tapahtua sähköt palasivat hetkeksi, noin muutamaksi sekunnniksi. Noh tuohon heräsin ja sitten päätin jatkaa unia. Mutta sitten muutaman minuutti ja sähköt palasivat kokonaan. Ei aikaakaan kun huomasin kellon olevan puoli yksi. Tässä taas kävi näin. Katsotaan miten käy tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.