IRC-Galleria

Garo

Garo

tänään geokätköilee. jei

Ensimmäinen yöKeskiviikko 03.02.2010 13:25

Useimmat koirakirjat muistavat varoittaa ensimmäisestä yöstä - pentu valvottaa isäntää ja isäntä valvottaa pentua. Ilmeisesti en ostanut turhaa näitä kirjoja ;)

Aluksi Nella kömpi sohvan takana olevaan rakoon huoneen perimmäiseen nurkkaan, eikä suostunut tulemaan sieltä pois. Annoin hänen olla, petasin itselleni pedin sohvalle ja siirsin häkin sohvan viereen ja kävin nukkumaan.

Tovin kuluttua Nella kömpi esiin, pyöri lattialla ja vinkui ikävää. Olin nukkuvinaani ja lopulta pentu rauhoittui ja väsähti johonkin sohvan viereen tai häkkiin - sohvan alle pentu ei enää könynyt. Sama episodi toistui muutamia kertoja yön aikana.

Aamulla siirsin sohvan aivan seinän viereen, jotta houkutteleva piilopaikka katoaisi. Samalla löysin pissat sanomalehdiltä (hyvä) ja kasan paskaa lattialta (ei hyvä). Tuijotin kakkakasaa epäuskoisena muutaman sekunnin kunnes pyyhin ja pesin sen pois.

Lopulta aamun sarastaessa kävin suihkussa, tein itselleni aamiaista ja vein pennun sisäpihalle ihmettelemään. Nelli ei tehnyt tarpeitaan ja sisään palattuamme ja leikittyämme pentu kömpi aluksi sohvan viereen. Houkuttelin Nellin vielä leikkimään ja siirsin häkin äskeiseen lepopaikkaan, jonne koiruus lopulta kävi päiväunille lelun kanssa.


Pahoittelut kuvan huonosta laadusta, piti nostaa gaini tappiin koska häkin sisällä on niin pimeää ja salamaa en halunnut käyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.