IRC-Galleria

Garo

Garo

tänään geokätköilee. jei
Päivät ovat vielä täynnä ihmettelemistä, molemmat meistä oppivat jatkuvasti toisiltaan. Esimerkiksi minä opin, että kun Nelli rupeaa pyörimään ympyrää lehtikasan päällä, aikaa on noin yksi sekuntti lähteä pissattamaan ulos. Hankalaa jos on vaikka nukkumassa tai juuri syömässä.

Uusi elämänvaihe toi lisäksi eteen asian, jota en osannut yhtään ennakoida: stressin. Uusi asunto, vanhan kommuunin kaveripiirin vaihtuminen yksinelämiseen ja koiran tulo kaikkineen vahtimisineen, opettamisineen jne.

Mitä jos en ehdi opettaa Nellaa odottamaan kiltisti kotona sillä välin kun käyn töissä? Mitä jos Nella syö vuokrakämpän tapetit, joista vuokraemäntä erikseen vielä toivoi pidettävän hyvää huolta? Mitä jos en saakkaan koulutettua kaikkia niitä asioita mitä Tuire Kaimion pentukasvatuskirjan sivuilla luetellaan?

Kaikki em. asiat saivat minut menettämään ruokahaluni :( Itseltäni meni pari päivää tajuta tämä, joten suuntaan nyt vanhempien kanssa mökille täysihoitoon, eiköhän ruokahalukin parane saimaan talvimaisemissa. =)

Nälkäisenä koomaamisen lisäksi ollaan toki päästy käymään myös ulkona, mm. Koffin puistossa ja moikkaamassa vanhoja kommuunikavereita Roballa. Paljon enemmänkin olisi ehtinyt tehdä jos en olisi menettänyt voimiani ruokahaluttomuudellani. Nyt kuitenkin pakkaamaan mökkiä varten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.