IRC-Galleria

Gnizhak

Gnizhak

kärsähärveli rules

Greetings from Down UnderSunnuntai 16.11.2008 11:49

Sydney on kiva kaupunki, varattiin kivasta paikkaa (Elizabeth Bay) tällänen huoneistohostellihuone kolmelle Sydney-hengailua varten. Parvekkeen vieressä on suuri Jakaranda täydessä kukassa, ja mesta on aika rauhallinen. Nettiyhteyskin on, joskin wlan on hidas ja pätkii.

Saavuttiin Sydneyyn Lauantaiaamuna klo 06:20 ja kun saatiin vietyä rinkat hostellille, lähdettiin kiertämään lähialueita ja pikkuhiljaa kohti keskustaa. Ensimmäiseks mentiin Elizabeth Bayn rantaan, jossa satamaportaikossa hengaili rausku, heti saatiin joku tommonen vähän tuntemattomampi elukka seuraks. Siinä rantavedessä se hillu hetken ennenkun pakeni laiturin alle.

Keskustassa päästiin sattumalta osaks keskelle paikallisten viherpiipertäjien mielenosotusta. Kyseessä oli joku marssi ilmastonmuutosta vastaan, jossa sitten oli puhujia ja kylttejä ja muuta valistusta. Kateltiin sitä hetkinen, mutta päätettiin lähteä kohti satamaa. Sieltä sitten otettiin pieni lauttaretki vastakkaiselle rannalle ja takasin kattellen maisemia.

Kun saatiin sitten checkattua ittemme sisään, käytiin etsimässä ruokakauppa josta ostettiin ilta- ja aamupalatarvikkeet ja kasiin mennessä oli jo niin piipussa että pilkki.

Sunnuntaina käytiin sitten kurkkaamassa Oopperataloa lähempää, matkalla sinne mentiin kasvitieteellisen puutarhan läpi, jonka reunalla purettiin juuri Amazing Racen Pit Stoppia. Oltaspa oltu aiemmin mestoilla. Kasvitieteellisessä puutarhassa oli kyllä vaikka mitä, mm. fiikus järjettömässä kokoluokassa. Sitten kipastiin museoinnin yms. lomassa jossain markkinoilla, jossa oli taitojaan esittelemässä sellanen nettivideoissakin nähty spraymaali-taiteilija. Kyllä se perkele oli vaan näppärä. Laitan linkin jahka jaksan ettiä, tällä nuhanetillä en mitään videoita kyl jaksa kaivaa.

Seuraavaks ois tarkotuksena lähteä kattomaan kun Kengurut pistää Fijille turpaan rugbyssä. Vedonlyöntitoinmistoissa ei ainakaan Australian voimia epäillä koska todennäkösyys on 1:18 Australian hyväks. Tarttee varmaan kerrata lajin (Rugby league, ei Union) säännöt että selviää ees, mitä kentällä saattaa tapahtua

Auto on varattu keskiviikkoaamuksi, tosin pieni setback tuli kun vaiheiltiin lähtöpäivän ja auton varauksen kanssa ja sillä välin olivat GPS-paikantimet päässy loppumaan Hertziltä.

Kuvia tulee jahka osuu nopeempi nettiyhteys kohalle...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.