IRC-Galleria

Gobbyer

Gobbyer

On Hämeenlinnassa :3

Mietteitä elämästä.Tiistai 23.09.2008 08:31

Aloin tossa ajattelemaan asioit, maailman historiaa ja sen alkua.

JOS on olemassa Jumala, keksikö Jumala kaikki fysiikan lait ja loi kaikki atomit? Ja jos keksi niin miksi Jumala sitten teki niistä atomeista järjettömän isoja palloja keskelle mustaa tyhjyyttä.

Ja sitten kun se loi ihan _HELVETISTI_ niitä planeettoja ja aurinkoja, se päätti laittaa yhdelle planeetalle ihmisiä. Ja sitten Jumala yhessä vaiheessa huomas mokanneensa jotain shittii ja teki tulvan (eli poisti ihmiset) Ja alotti ihmiset alusta.

Eli eli voiko kaikki muutenki planeetat olla Jumalan playgroundeja, joihin soon kyllästyny ja jättäny ne vaan lillumaan tonne mustaan mössöön?

Ja muutenkin, eikö olisi ollu kivempaa tehdä vaan vaikka _VAIN_ yksi galaksi, mutta se teki monta, hirveesti tekemistä vaan tylsyyden tuhoamiseen. Ja JOS se olis luonu eri planeettoja, niin miks se ei ole tehnyt eri muotoisia, kaikki on pyöreitä, ihan tylsää.

Ja muutenkin, mihin avaruus loppuu? Meneekö se vaan ikuisuuden, vai onko lännessä itä, eli kun menee tarpeeksi paljon vasemmalle, tulee oikealta puolelta läpi ja sitten jatkaa vaan sitä rinkulaa.

Niin ja jos kelaa, että Jumala loi kaiken, niin MIKÄ loi Jumalan?

Ei kai se ole vaan joku mieli, joka on luonut itse itsensä?? Ja luotuaan itsensä loi kaiken muun. Mutta mistä lähtien on ollu joku mieli, joka sitten loi itsensä.

Ja AIKA! milloin aika loppuu ja milloin aika alkoi, ei kai se aika ole voinut olla AINA ikuisuuksia taaksepäin menossa. Vai meneekö aikakin ympyrää :O Koska ei mikään voi olla ikuista.

Man, elämä, rankkaa :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.