IRC-Galleria

Gobbyer

Gobbyer

On Hämeenlinnassa :3

XyliDent MIXI -OM NOM NOM? or NOU NOM NOMKeskiviikko 24.09.2008 09:11

Tossa kelasin ottaa pyödältä purkkaa, koska mummi tuli Kreikasta (taas vaihteeks) ja toi mukanaan dumleja ja daimeja (Jotka EI tartu tietenkään kumpikaan hampaisiin).

Katsoin purkkapussin sisälle ja näin sielä valkoisia, vihreitä, punaisia ja keltaisia purkka palasia.
Noista väreistähän jokaisella vähänkään purkan jauhantaa [<--- Yhdyssana?] harrastavan tulisi saada heti mieleen Tutti Frutti purkkapussi, jossa on:

Vihreä - Päärynä / omena
keltainen - Sitruuna
Oranssi = joku aprikoosi tai whatever syötävän makuinen oranssi purkka.

Eli tietenkin oletin XyliDent MIXI pussissa olevan samat maut about. Tosin ensipuraisulla, eka ajatus oli "Onko nää jotain low fat purkkaa, vai mikä helvetin jälkimaku näissä on D:"

Otan pussin käteen ja etsin makuja, ne löytyi purkkapussin edestä ja oh boy... Ette ikinä tule arvaamaan näitä <_<.

KELTAINEN: Kaiken järjen mukaan keltainen on aina sitruuna. Aina lapsesta lähtien olen oppinut välttämään keltaisia karkkeja, koska ne on lähes aina sitruunan makuisia ja ne ei sovi karkkeihin, siksi en koskaan syö keltaisia purkka jutskia ellei ole pakko.

Tässä KELTAINEN oikeastaan on JääSitruuna... Excuse me? Se maistuu sitruunalle, mutta sen peittää vahva extra xylitoli, joka saa siihen jäisen fiiliksen, koska xylitolistahan tulee fiilis, että suussa tulis kylmä :p Mutta anyways, ihan jees purkka, ei maistu niin sitruunalle ;p

No tuo oli itseasiassa purkkapussin ainoa yllättävä hyvä purkka.... Koska seuraavaksi on...

VIHREÄ: Kaikkihan olettaa, että vihreö on omena tai päärynä. Tai jos on joku hullu hippi niin sitten minttu. Mutta voi elämä, kuka tähänkin sai idean....

VIHREÄ ---> MentholOmena. Voi hyi että, miksi?!? Ei todellakaan mikään hyvän makuinen, ei edes maistu paljoa omenalle, alussa maistuu omenalle, sitten mentholin maku puskee läpi ja yäk.

Ok, next, eli....

PUNAINEN: Omg, punainen on PAKKO olla joko vadelma, mansikka tai jopa sairaimmassa tapauksessa puolukka. Mutta eih, I got that one wrong, BIG time.
Koska kyseessähän on, luonnollisesti

PUNAINEN ---> SpearMeloni... Eli siis... Seiväs Meloni? Antais nyt purkan nimeksi sentään KFC-Meloni tai KanaMeloni jos alkaa noin rasistisia nimiä antamaan : < Niin ja hyi hitto se on pahaa, seivästää makuaistia.

Viimeisenä on...

VALKOINEN, joka on tietenkin kaikella logiikalla pelkkä xylitol tai minttu, mutta sehän ei riitä....

VALKOINEN ---> MinttuPersikka, sick bastards! Maistuu enemminkin Kossu Peachille ilman alkoholia ja sekaan vedetty ikkunanpesuainetta, hyh.

Mutta siis hyi ei kantsi hankkii tommosta purkkapussia, kun XyliDent MIXI, lukee uutuus, ei tule khyllä kaupassa olemaan kauan ;p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.