IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 28.05.2009 21:36

no voi hyvänenaika taas.

Aamulla poljin innoissani kouluun. Noh pyöränlukkoni oli mennyt riki.

Noh päivällä jätin pyöräni keskustaan parkkiin ja sanoinki vielä immeisille jotka oli mukanani että tuo se varmasti kaattu.

No kas kummaa kun menin pyörääni monen tunnin pääsä noutamaan siellähän se kellotti kylellään JA aivan kuraisena ja paskaisena.

Noh rupesin kuitenki jatkamaan matkaani, mutta voi jumalauta pyörästä oli ketjut irti!
Siinä sitten ensimmäistä kertaa eläessäni (ehkä) yritin ketjuja sörköstellä tuommosen saatanan miljoona vaihteiseen pyörään ja muut ihmiset vaan möllöti. Noh onneksi onnistuin lopulta (kädet on muuten vieläkin ihan mustat :D )hoihoijaa.

Noh pääsin kuitenki kotiin ja olin ihan sika nälkäinen ja hikinen ja kärttyinen ja ties mitä. No aloin keittää nuudelskoita. Ensinnäkään en tietenkään saanu aikaseks laittaa oikeeta levya lämpiämään.

noh lopulta sain veden kiehumaan ja aloin keittää nuuteleitani ja aloin avata mukana tulluta jotain ihmeellistä nestemäistä maustetta sisältävää pussia. Sehän ei tietenkään onnistunut vaan koko pussin sisältä räjähti pitkin keittiötä, kahvin keitintä myöten. Ainut paikka mihin maustetta ei tietenkään mennyt oli, kas kummaa, nuudeli kattila.

Että terve.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.