IRC-Galleria

HapetonOrgasmi

HapetonOrgasmi

loput kuvat listalaisille
"Silvester ja Awa - ETSINTÄKUULUTUS!!!
NÄMÄ KISSAT OVAT NYT ETSINTÄKUULUTETTU!

http://www.aijaa.com/v.php?i=1017750.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=1001321.jpg

Heinäkuussa 2006 luovutimme nämä kaksi suloista pentukissaa uuteen kotiin. Myöhemmin kissojen kehitystä kysyessämme ilmeni, että alusta alkaen meitä johdettiin harhaan ja meille annettiin tahallisesti vääriä tietoja. Uskomme nyt, että uudet omistajat luovuttivat sopimuksen vastaisesti ja meille ilmoittamatta kissat edelleen muille meille tuntemattomille henkilöille. Samalla meille valehdeltiin yli vuoden ajan, että kissat voivat hyvin ja niistä huolehditaan tekemämme kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Pelkäämme pahinta ja pyrimme nyt selvittämään kissojen kohtalon, toivoen, että ne vielä löytyisivät jostain hengissä ja estääksemme vastaavanlaisten tapausten uusiutumista. Kyseinen perhe ei halua tehdä yhteistyötä eikä anna meille tarvitsemiamme tietoja kissojen löytämiseksi. Sen sijaan olemme saaneet valheellista ja ristiriitaista tietoa tarkoituksena saada meidät lopettamaan kissojen kohtalon selvittämisen.

Saimme tänään uuden väitteen, että Silvester ja Awa katosivat jo viime vuoden syyskuussa pentuina noin 4-4,5 kk ikäisinä.
Kaksi viikkoa sitten meille kerrottiin, että katosivat vappuviikolla toukokuussa 2007.
Sitä ennen meille vakuutettiin liki vuoden ajan sähköpostiviestein ja puhelimitse, että kissat olivat kasvaneet isoiksi, ne on leikattu ja voivat todella hyvin.

Kissat olivat viime vuoden syys-lokakuussa 2006 vajaan 4,5 - 5 kk ikäisiä
1.Mustavalkoinen naaras, Awa, niskassa ja takajalassa sekä etujalan takapuolella oranssia (katso kuvasta, ikkunanlaudalla)
2.Ruskeanharmaa raidallinen poikakissa, Silvester, nenä vaaleanpunainen, etutassut valkoiset, samoin toinen tassu, yksi takajalka tumma.

Kissojen väitetään kadonneen Raappavuorenreuna 4 lähistöllä. Martinlaakso - Myyrmäki alueella Vantaalla.

Jos joku tuttavasi, työkaverisi tai joku muu jonka tiedät asuvan katoamispaikan lähistöllä, ehkä voit auttaa tämän mysteerisen katoamisen selvittämiseksi.

Onko kukaan nähnyt näitä pikkukissoja esim. Raappavuorentien ja Raappavuorenreunan läheisessä metsässä, ehkä esim. naapurisi saattaisi muistaa nähneensä yksinäisiä kissoja liikkumassa alueella, joku on tarjonnut tämän näköisiä kissoja sinulle tai tuttavallesi. Vinkkisi saattaa auttaa meitä pääsemään pikkuisten jäljille.

Kissat saattavat olla myöskin 09-alueen ulkopuolella annettuina eri kotiin, yhdessä tai erikseen. Mahdollisesti Humppilassa tai jossain muualla Suomessa. Kissat ovat nyt vähän yli vuoden ikäisiä.

Olemme kiitollisia kaikista havainnoista.

Jos olet kissaihminen – välitä tämä viesti tai linkkiosoite kuvien kera myös ystävillesi ja tutuillesi. Autat silloin selvittämään näiden kahden kohtalon ja toivottavasti estämään vastaavanlaiset tilanteet toisten kissojen kanssa.

Kaikki havainnot tai tiedot kadonneista sekä hyvät ideat siitä kuinka voisimme löytää nämä kaksi pikkuista otetaan kiitollisuudella vastaan e-mailille
esbobse@yahoo.com

Toivomme sydämestämme, että näiden kissojen kohtalo selviää.
Asiasta on ilmoitettu myöskin SEYlle, HESYyn, Löytöeläintalolle, mediaan ja viranomaisille.

OLKAA TODELLAKIN TARKKOJA, KENEN HALTUUN ANNATTE OMIEN KISSALASTENNE ELÄMÄN! KISSAT EIVÄT KYKENE PUOLUSTAMAAN ITSEÄÄN, SE ON MEIDÄN TEHTÄVÄMME!

esbobse@yahoo.com"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.