IRC-Galleria

Hellou täältä TokiostaPerjantai 13.10.2006 18:41

Häikäistykää otsikkoni kekseliäisyydestä.

Mitä unohtu eilen: taas yksi kiva juttu Japanissa on se, että tunnen itseni pitkäksi. o/ Oosakassa myytiin paljon juhlapukuja, niitä kauppoja näytti olevan tyyliin joka kadulla[noei] ja puvut oli viisi kertaa hienommat kuin Suomessa[=satiinia ja tylliä plus muutama ruusuke tj]... jopa viemäreiden kannet on hienommat täällä. Mutta sähkötolpat on kyllä aika erikoisia.

6h:n aikaero ei ole ongelma, kiitos unilääkkeen. :P Aamulla mielenkiintoista pyörähtää sängystä ja miettiä hetki että missä ollaan. Jostain syystä Japani ei ihan ekaksi tullut mieleen. Sitten junalla takaisin Shin-Oosakaan ja sieltä Shinkansenilla Tokyoon. Mentiin jopa oikeeseen junaan. Laukkujen kanssa liikkuminen asemilla on kyllä aika tuskaisaa, mutta minkäs teet. Matkan varrella nähtiin aika pikainen vilahdus Kyotosta ja Nagoyasta. Tokyon asemalta mentiin Chuo[?] linella Shinjukuun. Hotellin juoksupoika osas englantia aika hyvin, puhuttiinkin sen kanssa pikkasen. Ja vielä ihan ymmärrettävääkin englantia.

Tokyo... pidän! Kiva vilske. Siskoa ihmismäärä kuulemma ahdisti, mutta jotenkin mä tykkään. Tai ehkä oletin täällä olevan *vielä* täydempää. Täällä näkyy myös enemmän ulkomaalaisia kuin Oosakassa. Eihän tämä mitenkään erityisen kaunis paikka ole, mutta illalla näyttää paremmalta kun kaikki neonvalot syttyy ja välkkyy joka puolella. Harhailtiin aimo tovi ja päädyttiin lopulta johonkin kellariravintolaan... ja sielläkin osattiin englantia! Tai vähän ainakin. Syötiin kaikkea... ituja jossain liemessä, sushia, joitain erinäisiä lihankappaleita varressa ja jotain jossa oli kananmunaa, vihanneksia ja lihaa... Sitten käytiin taas kahvilla muualla.

-Kekkaishi. Muista hankkia. Näytti hyvältä sarjalta. Animen eka jakso tulee ymmärtääkseni maanantaina. ....Ainakin luulen että sen nimi on Kekkaishi.

Repeen näille tv mainoksille. xD Ja nyt katotaan Muumion paluuta Japaniksi dubattuna fuuu~ Huomenna tehdään... jotain. Jos mentäis Akihabaraan... tai Roppongiin. Harajukuun suunnataan varmaan sitten sunnuntaina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.