IRC-Galleria

Tokyo: Ginza ja Telecom CenterPerjantai 20.10.2006 19:25

Tosin ei paljoa nähty kyseisistä alueista, kun Ginzan alueella oltiin vain katsomassa kabuki -esitystä Kabuki-zassa[jos se sen nimi oli] ja Telecom Centerissä oltiin kylpylässä.

Jotenkin häslättiin tiemme jollekin Ginzan alueelle, jonka nimeä en kyllä enää muista. Mentiin metrolla, joten tuli nyt koettua se ahtaus ja ihmismäärä sielläkin. Isä leikki uudella kamerallaan ja otti kuvia ihmismäärästä samalla kun piti musta kiinni metrojunan heiluessa.
Siinä: http://img.photobucket.com/albums/v496/oniyuri/tokyo0610200066.jpg

Kabukista en olisi tajunnut mitään ellei olisi ollut tarjolla lyhyt englanninkielinen selitys tarinasta ja vielä kasetti josta kuului käännös vuorosanoille. Hienon näköistä se ainakin oli. Ei kyllä jääty kaikkia näytöksiä katsomaan vaan lähdettiin ekan jälkeen. Ymmärsin että jokainen näytös on oma tarinansa. Puvut olivat upeita ja lavasteet käteviä ja hienoja ja lavasteiden ja pukujen värit sointuivat yhteen todella hyvin, joten koko juttu oli kaunista katseltavaa. Mutta kun perinteisesti vain miehet saavat näytellä kabukissa, kaikki kauniit naishahmot olivat miesten näyttelemiä. Ei muuten, mutta kun repesin niiden äänille.

Esityksen jälkeen mentiin näyttävän teatteritalon viereiseen kahvilaan ja sitten suunnattiin Shimbashin kautta Telecom Center -nimiseen paikkaan. Juna oli vähän erilainen kuin normaalisti ja koko paikkakin oli aika futuristinen. Jännän näköistä. Näky Tokyo Towerkin. Kylpylä oli nimeltään Oedo Onsen Monogatari ja oli pikkasen hieno. Käveltiin ympäriinsä yukatassa ja siellä oli kylpylätilojen lisäksi hierontaa sun muuta ja vielä sisällä oleva kauppakatu joka oli tehty mahdollisimman perinteisen näköiseksi. Isä ja mä kokeiltiin yhdessä vaiheessa shurikenin heittoa. Isä osui aika hyvin, mulla meni surkeasti[ehkä keskityin liikaa siihen puodin pitäjään...]. Shame shame...
Kauppakatua: http://img.photobucket.com/albums/v496/oniyuri/tokyo0610200091.jpg

Kylpylä oli niin rentouttava. Ihan kivaa vaihtelua kaupoissa ravailun jälkeen. Ensin tietty peseydyttiin ja istuttiin sellasilla pikku palleilla. Aika samanlaista kuin miten kesämökillä peseydytään saunassa, paitsi että meidän saunassa ei kyllä ole marmorisia 'loosseja' ja peiliä jokaiselle ja hanasta ja suihkusta tulevaa lämmintä vettä. Altaita oli monta erilaista. Vesi oli eri lämpöistä, joissakin se oli sumeaa ja joissain kirkasta. Kylmäallaskin löytyi ja se oli ihan kiva muutaman kuuman altaan jälkeen. Ulkonakin oli altaita ja isoja saaveja. Hieronta oli aika kiva~

Syötiin yhdessä kylpylän ravintolassa sushia ja ankkaa ja salaattia. Sitä ennen syötiin ööö... jotain jännän makuista tikussa. Olikohan se tofua jossain muodossa. Jälkkäriksi vedettiin jäätelöä erilaisten kastikkeiden kanssa. Äidin jälkiruoka oli kyllä aika erikoinen ja ei kuulemma mitenkään hyvän makuinen.

Huomenna voisi koluta Akiban ja Harajukun uusiksi ja ostaa vielä jäljellä olevat tuliaiset ja omat toivomukset. Mitenköhän saan kaiken mahtumaan mukaan...?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.