IRC-Galleria

Crown käy neljällä... tai käviKeskiviikko 16.05.2007 20:45

Nyt sitten se myyjän puhuma kaasarivikakin selvisi. Tulpan johdoissahan se oli, vaikka myyjä väitti ne testanneensa. Noh, selvittiinpäs pienellä. Vielä kun sen nakutuksen saisi pois. Epäilen että autolla on ajeltu ilman lisäainetta ja venttiilit on ihan nokiset. Hyvällä tsägällä maajussi heittänyt vielä ysivitosta tankkiin. Ainakin sitä se silloin sinne kaasi, kun autokaupat tehtiin.

Maahan sadekelillä ilmestyneiden öljyläikkien alkuperäkin selvisi. Edellinen omistaja oli ennen katsastusta käsitellyt koko pohjan jollain öljyisellä möhnällä, ja sadeveden avittamana sitä valui maahan.

Kun autolla lopulta piti lähteä ilta-ajelulle, ei autossa ollut enää virtaa pyörittää starttia. Ovien huomiovalot ilmeisesti kuluttaneet virran, kun ovet leväällään auton kimpussa hyörittiin tuntitolkulla.

Aamulla isoveli heitti laturin akkuun kiinni ja käsitteli kromiosat asianmukaisella puhdistusaineella (piruvie, ilman lupaa!). Kun tulin töistä piti tietysti päästä kokeilemaan joko strattaisi, mutta noin 9 tunnin lataus ei ollut tuottanut minkäänlaista tulosta, joten hain autotallista akun. Siinä riitti vielä virtaa käynnistämään auto, vaikkei viiteen kuukauteen ole käytössä ollutkaan... Joku ehkä osaa laskea yhteen 1+1 että mistä autosta tuo akku on :P

En sitten käynnistäessä kuitenkaan huomannut tarpeeksi polkea kaasua, ja sammuihan se. Toiseen starttiin ei enää virtaa riittänyt. Akku meni siis lataukseen. Nyt saa sitten odotella, että laturissa alkaa FULL valo palamaan, ni saa lähteä baanalle :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.