IRC-Galleria

Ah miten ratkiriemukas lauantaiLauantai 15.03.2008 20:01

SEITSEMÄN "KIINNOSTAVAA" PALJASTUSTA:

Yksi: Mulla on selkeä viha-rakkaus suhde Serranon perheeseen ja salkkareihin.
Tiedätteks silleen et samaan aikaan ärsyttää ja tuskastuttaa kun on niin tyhmiä juonenkäänteitä ohjelmassa, mutta kuitenkin on ihan pakko katsoa? :---D

Kaksi: Mun mieliala pystyy laskemaan sadasta nollaan hujauksessa. Niin lisäksi käy melkein aina jos satun olemaan tosi hyvällä tuulella. Ja se ei ole kivaa.

Kolme: Mä ahdistun ihan_liian_helposti joka hemmetin asiasta. Ja melkein aina jos innostun jostain asiasta tosi paljon, se menee ihan perseelleen, koska revin kuitenkin jotain huonoa siitä ja syyn ahdistua. Usein ei tosin tarvitse edes itse kaivella huonoja puolia, koska niitä ilmestyy kyllä ihan itsestäänkin jos kerrankin toivoisin, että joku juttu voisi onnistua.

Neljä: Kadehdin välillä ihan hirveesti ihmisiä jotka vaan pystyy olemaan ja elämään miettimättä niin paljon asioitten seurauksia tai mitään muutakaan.
mä en vaan pysty

Viisi: Yleensä jos olen pahalla tuulella niin uuden vaatteen ynnä muun hankkiminen auttaa. Mutta eipä tällä kertaa. Jokin on PAHASTI vialla :--(

Kuusi: Joskus kun olen koneella ja siellä on paljon porukkaa, mua ei huvittais yhtään puhua kellekään. Mutta sitten kun olen koneella ja siellä ei ole ketään muita kuin mä itse, se on ihan uskomattoman ärsyttävää ja tylsistyttävää.

Seitsemän: Kuten tästä kirjoituksesta voi aavistellakin, mulla tosiaan on ihan supertylsää tällä hetkellä (ei ole muuta tekemistä siis kuin kirjoitella jotain maailman epäkiinnostavinta tänne).

on se vaikeeta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.