IRC-Galleria

mut en mä valitaLauantai 17.03.2007 00:22

...no valitanpas.
yhyy mese ei toimi ! ahh jo niin lupaava parjantai-ilta mesetyksen parissa meni kertarysäyksellä pilalle. mutta kai nämä ovat vain näitä elämän kolhuja jotka on kestettävä ==)=)) naamaraja se vaan on mesessäki, en ole kyllin komia =o
no eheheh juu. yhyy ku oon taas nii hauska

tänää oli ihan mukavahko päivä, oli siis tää "transupäivä" niinku krista sano. ;) oliha se vähä erilaista olla isoissa housuissa ku oon aika tottunu pilleihi. ja melkee ilman meikkiä olin myös. mutta kyllähä se siinä meni, mut iltapäivällä kyllä aloin jo kaipaa nii paljo normeja vaatteitani et ois vaa halunnu kotii vaihtaa kuteet. :D MUTTA yksi päivä vuodessa menkööt.
muuten koulussa oli aika normia, ei vaan ois jaksanu olla tunneilla ku välkillä oli niin paljo hauskempaa. kivoimmat tunnit oli suprise köksän, tehtii hampurilaisii, ranskiksii ja semmosii suklaakeksei. oli iha ok hyvää paits ne keksit nyt oli mitä oli ku krista unohti vähä laittaa sokerii niihi ;D
köksässä vähä venähti eikä sitte ehitty kristan ja karon kaa kahen bussiin. vietettii sitte varsin laadukasta aikaa kylällä istuskellen. onneks sentää aurinko paisto ja näin =)
kolmelta maikku, sanna, jossu, ellu ja tanjaki sitte pääs koulusta ja tuli siihe kylälle. karon ja kristan piti siin vaihees lähtee himaa mutta ne myöhästy kolmen bussistaki :'D no oltiin siis sitte kaikki neljään, istuskeltiin ja syötii jätskiä ja semmosta. ja jossu harjotteli puoli ollieitaan ;)
neljältä sitte himaa, oli tylsää lähtee ku oli nii ihana aurinkoinen ilma ja ois voinu vaa tuntikaupalla oleskella ulkona kavereitte kaa.

nyt mä vähä niinku kuolen tylsyyteen. oksettavan nöreä mutta oikeesti saamarin mese ku ei koskaan toimi just sillon ku mulla ei ois mitää muuta tekemist ku roikkua siellä. huoh huomenna toivoakseni sitte on muutaki tekemistä ku dataamine ! tää on meinaa aika vitusta.

ei hennillä muuta, terve<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.