IRC-Galleria

Näin erittäin pelottavaa unta.Lauantai 02.02.2008 12:22

No siis näin kahes eri osassa jotain niin friikkii unta.

Katoin tv:st leffaa, jos jonkun isä yritti tappaa niit ja ne juoksi ympäri sellast vanhaa isoo taloo joka oli keskel metsää. Se oli tappanu jo sen kaks vanhempaa poikaa ja sit sen vaimon ja ihan pieni sisko oli piilossa, mut se leffa oli sen vanhemman siskon näkökulmasta.
Sit yhtäkkii tajusin et olin se tyttö, ja juoksin sinises mekos ympäri paikkaa ja yritin pitää pikkusiskon piilossa ja sit näin ku yks niist velistä tapettiin ja sit mä vaan juoksin ja sit lopulta se ahdisti mut sellasen pienen kaks kerroksisen huoneen ala nurkkaan se isä (se oli sellanen kalju ilkeen näkönen harmaa) ja osotti mua aseella ja mä vaa laitoin silmät kii ja kysyin mikse aikoo ampuu mut, mut se ei vastannu ja sit vaa olin sillee jostain syystä et "no ei se ku hetken satu ja sit alkaa uus elämä. Mut entä jos ei alakkaan? hei nyt mä avaan silmät nii se varmaa menee pois" sit avasin siin unes silmät ja yritin kovempaa ja yhtäkkii olin hereillä oikeesti sit vaa käänsin kylkee ja nukkumaan taas.

Meijän koulust oli tehty joku kirkko ja sit me ysiluokkalaiset vaa jtn sählättiin. Oltii oltu just jossain uimassa (Hollannissa? 8DDD) ja sit yhtäkkii mä vaan päätin et katos tuol on kaks jotain ala-asteelaista ja joku mun kaveri, joka on pukeutunu Aku Ankaks, no mä nyt pukeudun Mikki Hiireks vaik tää mun edellisessä unessa ollu "isä" ei ois tykänny siitä.
No sit lähettiin kävelee pois sielt koulust (joojoo, kaikki ei tiiä millanen meijän koulu on, mut opettajan huoneest ja rehtorin varsinki näkee tielle). Siin vaiheessa tää mun kaveri oli Inka ja mä kävelin sen takan, koska tää mun isä oli Marken (reksin) huoneessa ja sit se vaa yhtäkkii näki mut ja juoksi ulos.
Koska mun "isä" oli jossain mafiassa, se päätti tappaa mut. Niinpä se lähetti jotkut himmeet agentit mun perään. Oli talvi ja lunta ja hyppäsin pienen mäen alas ja Shellille, josta jotenki hankin moottoripöyrän, jol pysty ajaa kovaa vaan jos juoksi.
Kokoajan oli ollu päivä mut ku pääsin Shellin pihaan nii oliki ilta, sit sielt mun perään lähti kaks moottoripöyrä tyyppiä. Ne oli sellasii joujou.
Sit sillä mun kaverilki oli moottori pyörä, ja sit mä vaan aloin jotain lentää sillee et juoksin moottoripöyrän seläs ja jos levitin kädet ja heilutin nousin aina vähän ylemmäs ja sit ne sai mun kaverin.
No sit ku oltii tunnelil nii ne pysäytti mun pyörän ja sit vedin jonkun himmeen voltin sen pyörän kaa ja ne oli ihan myytyi ja sit ne vaa oli sillee "No me päästetään sut menee ku oot noin taitava". Olin vaa sillee selvä, ja lähin uuestaa tunnelin toiselle puolelle (sinne mis on metsä vieres). Mun moottoripyörä oli vaa kutistunu ja vedin sillee et se oli mun kainalos, välil oli vaikee juosta.
Tosin jossain vaiheessa menin ruohikkoon makaamaan (yhtäkkii oli tullu kesä) ja sit jotkut meni vaan mun ohi ja sit ne huomas mut ja tapahtu jotain niin ne katos.
No yhtäkkii tulin jäähallille (kukaan ei juossu mun perässä) ja sinne tuli meijän luokkalaisii poikii, VV:l oli niitten jotkut liput kädes mil sinne pääs ja sit otin silt vaa yhen.
Sit jotain hengasin siel jäällä ja lähin jostai takaovesta johonki varastoon mis oli purui lattial. Sit mun kaveri oli taas siinä, se tais olla joku poika : D Sit vaa maattiin siin lattial sillee kukaan ei nää meitä.
Siel oli matalii pöytii ja yhtäkkii jotain meijän luokkalaisii tuli sinne vaa polttaa pilvee. Oltiin mun kaverin kaa vaa sillee, joo me kuulutaan tähän porukkaan, mut sit joku tuli ovelle kyselee meit ja me tehtii sniikit ja mentiin oven taakse piiloon ja sit juostiin äkkii ulos jonkun nurmikentän läpi, joka muuttu lumeks. Sit ne pilviveikot vaa lähti meijän perään ja sit ne vaa ampu meit, mut oltii lahjakkait ja väistettiin.
Juostiin kakkostaloon sinne sisää ja sit olin vaa sillee "nyt hissi auki, eiku ei mennäkkää hissil, eiku nyt sisään!" sit jäätiin vaa pois ja alhaalt vaa tuli niit tyyppei ja ne ei nähny ku mentiin johonki ihme asuntoon jos asu kaks jotain vanhusta, se oli tyylii viides kerros tai jtn. Sit ne vaa tarjos meille kaikkee ja yhtäkkii ne tuli koputtelee ne mafia tyypit ja pilviveikot ja sit menin valkosten verhojen taakse piiloon ja sit mun kaveri oli jossai kahvipannun takana ja sit mä vaan hyppäsin ikkunasta lumihankeen ja juoksin käpylästä jonnekki kallioon.
Oli yhtäkkii lämmin kesä ilta ja mä vaa hiivin joittenki autojen ja puskien takana, sit olinki jo vallilassa ja sit käpylän kentällä vedin sielt jostai pukkareiden takaa ja kiipeilyteline oli keskel kenttää.
Sit yks ala-asteelainen Heta vaan oli siel sillee "mun pitää nyt tappaa sut" sit olin vaa et "miks? kaikki yrittää vaa tappaa mua sen takii et pukeuduin mikki hiireks, jol oli siniset vaatteet" "No aijaa, emmä sit tapa sua" sit sen kaverit jotain tuli hakkaa mua ja kiipesin kiipeily telineeseen ja sit ne vaa tuli hirvee hullun kiilto silmis mua kohti ja sit se mun "isä" saapu paikalle ja heta vaa meni mun eteen jotain ja sit tää isä vaa ampu sitä ja sit mä jotain puhuin sille ja sit se osotti mua kokoajan aseella.
Ja sit heräsin.

Just sillee, oon varmaa oikeesti jotain juossu ku peitto vetää jotain omaa ja muutenki, mul taitaa olla villi mielikuvitus.
Nään usein pako unia; mul on ollu kannettava hissi, yleensä juoksen ostoskeskuksissa ja sit yhes oli kauhee hissi joka vei TOOOOSI korkeelle ja sit olin vaa siel hissin nurkas ihan paniikis ja jotain.
Mul on joku ongelma hissin ja juoksemisen kaa.
Ja sit kerran olin Battle Royale saarel ja sit siel oli vaa jtn randomeit meijän lukion ekalt ja Jau ja sit ne vaa jotain yritti tappaa mua ja en päässy juoksee ja mul ei ollu ees asetta ku en ollu ottanu koko reppuu ja sit mut tapettii joku 5 kertaa, mut eniten muistan sen ku mua ammuttiin otsaan ja mun takaraivost lähti pala jonka vaa laitoin paikallee 8D
Raakuutta, pakenemista ja hissejä. Niitä mun unissa on tiivistettynä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.