IRC-Galleria

Hirveetä angstiaLauantai 01.11.2008 00:21


...Ei ole luvassa tänään.


Kelasin tossa, että tänä vuonna aika monet ihmiset on varmaan kaamosmasennuksen kourissa. Huh.
Minäkin :'D

Se on sitte HALLOWEEN.



... Vaan eipä juuri siltä tunnu. En tiiä mikä siinä sitte on, ehkäpä päivä on ollu liian normaali -ja silti niin.. sanoinkuvaamaton- että se tuntuis ihan siltä. Niiii-in.. No kuitenki.


Kuulkaa ihmiset...
Mun pitäis kiittää aika monista asioista.
Vuodatan nää asiat nyt tänne vaikka Halloweenin kunniaks.. Uskosin että näitä tulee ihan lennosta, elämässä ku on niin paljon asioita joista olla tyytyväinen.


* VUODENAJAT
Ne vaihtelee ja tuo aina jotain uutta mukanaan, mä en jaksais ikuista talvea enkä myöskään jatkuvaa 25 asteen kuumuutta.

* HATUT (ynnä muu accessorice !)
..Oli pakko sanoa

* MUSIIKKI
En elää voisi ilman. :)

* TUULI
Se vaan.. on.

* OLOSUHTEET (klisee)
Suomi on siitä hyvä maa että siellä yksilö voi keskittyä vähän omiinki ongelmiinsa eikä tarvi uhrata kaikkia ajatuksiaan esmes sodalle.

* ONNELLISUUS
Ei se että jos mä ite oon onnellinen, eihän se nyt aina voi olla mahollista... Mutta ihan tosi, vaikka olis kuinka joku tyyppi joka kattoo mua hyvin kieroon vaikken oo tehny sille mitään ja suoranaisesti dissaa mua sanattomasti, mä ilostun niin paljon kun nään sen hymyilevän. (Vitun päivänsädekö?)
Sekava selitys mutta noh, tiivistetään: Onni on elämän suola ja sokeri ja valkosipuli. Pitäkää siitä kiinni. Muistakaa, aina sitä on jossain, koskaan sei kokonaan katoa

* KLISEET
Rakastan kliseitä ja niiden toteuttajia. Kaikki mahdollinen mediasta tutuks tullu skenaario on koettava (toteutettuja: lintujen keskellä auringonlaskuun juoksu, merenrannalla istuminen ja laulaminen yms...)

* AIKA
Se on mielenkiintonen käsite

* SEURA
Hyvä seura on aina loistavaa. Joskus sitä löytyy ja joskus ei :'D

* KYKY ITKEÄ
Mä oon vaan sellanen pillittäjä että menee idiootiks. Mutta kuitenkaan en itke omalle elämälleni, itken omille asioilleni hyvin harvoin.. Muiden puolesta ja muille jutuille itken sen sijaan aika tiuhaan, tietysti illalla ja musiikin soidessa.. Fiilis muuttuu sen mukana. Itkeminen on vapauttavaa. Kunhan sitä ei tee liiallisesti muiden seurassa (tai mikäs siinä, mutta on oltava valmis ottamaan drama queenin maine vastaan)

* TUNTEET
Eläminen ei oo elämisen arvosta jos sen tekee pelkällä järjellä

* JUHLAPYHÄT
Rakastan joulua, vappua, Halloweenia, juhannusta.. Niissä on jotain erityistä, juhlapyhissä. Sellanen pieni ripaus poikkeavuutta päivään. Erityisesti joulu on ihana, ryhdyn aina nostalgiseks :'P



Tossa on ihan vaan muutamia.. Heittelen ehkä joskus vielä lisää.



Aijoo, kiitos vielä yhestä tietystä biisistä.
Appleseed Cast - How Life Can Turn


Mielenkiintosen kuulonen, mutta sanat on jotain niin kultaa.
Suosittelen lukemaan
Niistä tulee hyvä mieli :]



Happy Halloweens for everyone~



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.