IRC-Galleria

Jack84XX

Jack84XX

Oli hyvä päivä ei valittamista :)

Tuntuu jo paremmaltaLauantai 22.06.2024 21:32

Juhannusta en ole oikein edes viettänyt tosin miksen olis halunnut mutta yksin ei liikuta oikeen ja ne tarvittavat asiat tietysti kaukana mutta menee näinkin silti ja tänään olen tehnyt suunnitelmia esim harrastukseen liittyen ja valmistelin jo, odottaa vain paria paketti jotka ens viikolla tulee tai toinen on jo mut pystyn vasta maanantaina noutamaan juuri ajoissa ja toinen tulossa arviolta keskiviikoksi joten hommat jatkuu sit sen osalta, muilta osin nyt enemmän kuin aiemmin aion pitää itseni tarpeeksi kauan kunnossa että saan sen korttini takaisin mut toki sen jälkeenkään ei ole kyllä viisasta koskea pulloon niin sanotusti.

Erittäin pienen juhannustaian tein en kerro tarkemmi mut saa nähdä että saako elää paljon paremman toisen puoliskon kesästä ja kuten aina teen voitavani mutta ihmeitäkin kaipais. . :)

Jos huomenna kävis siellä saunassa sitten ei sen väliä vaikka on juhannus sit ohi mutta muutenkin puulämmitteinen on bueno ei vain ensi viikon lämpötilat ole buenoja mutta ei voi valittaa ku ei voi vaikuttaa pitää kestää ja sopeutua :)

Ja se todella hirveä vatsavaiva meni ohi onneks voin jo hyvin nauttia ruokaa ja kahviakin ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.