IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 25.04.2008 00:09

Vähänkö oli muuten siistii tnä emmin kans kuvailee, tuli nättei kuvii, usko pois emmi. Ja uskokaa pois ihmiset, ei se oo nii mielenkiintosta ja ihmeellistä, jos jotkut on tähän aikaan vuodesta kesäkuteis posettaa meren rannal. hehe, no joo, on se. Pimeiks taisivat luulla. Nooh, mikäs siinä, sinänsä iha ymmärrettävää. Kyllä meikäki kattois iha huolel, jos joku kulkis stadis räikyvän pinkeil korkkareil. ;)

Tulipa nyt muuten ihan sellanen olo et tekee mieli kirjottaa kaikkee asioihin kantaa ottavaa juttuu. Just luin siistei kolummeja. nammm. Aihekki ois tässä mulla valmiina. Nyt huolel joka puolel o juttuu malleista ja siitä, että miksei "normaalit" ihmiset vois olla yhtä hyvin malleja ku mallien mitoissa olevat. Eih eih eih. Ostaisitko shortsit, joita mainostaa rasvalettinen läskiperse? Ehet. Oikeesti. Pakko kyllä myöntää et nää kaikki ihanteet on vääristyneitä, mutta kuitenkin. Media käyttää sitä mikä myy. Ei niillä meitsistäkään tänään otetuilla kuvilla myytäis edes vessapaperia.

Noni punanen lanka o taas pahasti hukas. Ajatus kulkee vaa suoraa aivoista sormiin, näppikselle ja näytölle. Tai siis ööööh, liian monta mutkaa langalla.

Muodin huipullekki alkaa just tvstä. Siinäkin on malleja ja muotia. Äääääh, ärsyttää ne eiliset koululaisten ottamat "muotikuvatkin"! Ei mitkää anttilan kuvat oo oikeesti muotia. Älkää puhuko asioista, joista ette tiedä. Tai ainakaa puhuko niin että esittäisitte että tietäisitte. Mitäs helvettii mä nyt tännekki valitan, enhän mäkää täs yhtää tajuu mitä selitän.

Taisin puhuu itteni pussiin.

Mutta viel. Riikan kans just tuumittiin paripäivää sit et mitä ideaa on ain välil olla et noloo. Miks kelaa et mitä muut kelaa? Elämä ois paljon helpompaa jos ei oikeesti kelais. Luottais itteensä. Kai niillä anttilan "muotikuvilla" koitetaan parantaa ihmisten itseluottamusta ja ulkonäköpaine ongelmii. Kuinka hyvin se sitten toimii?

Hyvähän munki täs on nyt puhuu, ku viimekuus luin ekaa kertaa ellenkin. siis brittien, joka on oikeesti tullu jo iät ja ajat. Suomen elle lojuu edelleenki siinä lattialla lukemattomana. Hyvä minä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.