IRC-Galleria

VAPPUUU!Keskiviikko 30.04.2008 01:14

Ah, vappu! Huomena ei ees kouluu! Vähänkö oon muutenki fileis! Tänää kävin kampaajal ja arez oli paras ja ostin sika siistit sydämen muotoset vaaleenpunaset pling pling aurinkolasit! 8D Ne o kyl vähä rikki, täytyy mennä huomen koittaa vaihtaa niit vaik itiksee, jos siel o sellasii enää jäljel. Toivottavasti :)

Ja jooh, huomen täytyy kans viedä kamera stockalle takas. :( Se vammaa, ei anna kuvata. Perrrrse! En tajuu mikä siin on. Tulee vaa lukee siihe näyttöö et "toiminta ei ole mahdollista, vaihda akku" tjn. Akkuki o ihan täynnä! Eikä toinenkaa akku toiminu :( Kuka osaa auttaa? Nohhh, toivottavasti kamera tulis kuntoo mahd pian! Raivoon iha huolel, jos sen korjaamiseen menee joku kuukaus ja sit en kerkeekkää saada sitä kesäks kuntoon! Mut ei jaksa murehtii nyt sitä.

Ainii joo ja sit tänää ku oltii rezz, mikke ja meitsi menos jumboon tai sinne jonnekki, ni hyyyyyi! Siel tiel oli käyny onnettomuus mis oli moottoripyöräillijä kuollu ja siin tiel oli niiiiin salee joku ruumispussi! Yök yök! "Hei tsiikatkaa, tuol o ruumis!" "Niimpäs onki" Kyl o tullu rikosohjelmii kateltuu.

Mut jee jee, nyt pitää filettää huomista! Fiilistellä oikee huolel. Ihanaa ku o luvattu nii lämmintä säätäki ja aurinkoo <3 NAM. Toivottavasti tulee kiva vappu, ainaki yht kiva ku viimevuon :DDD Ja hey riikka, siit sun vappu ennustuksest. SE OLI AIVAN PERSEESTÄ! En lähe sun kaa yhtää mihinkää jos meinaat tollee tehä :DD

Ois ollu kyl oikeesti iha siisti idea pukeutuu joksiks vappuna. Niiku aluks kelattiinki, mut se ideat loppu heti alkuunsa. Tjn, ei saatu mitää aikaseks. Hehe, onpahan mulla kuiteki ne arskat 8D Ois vaa hupaisaa pukeutuu vaik pelleks, noh toisaalta on sitä aika pelle, ilman et miksää pukeutuiskaa. Ois makeet joskus irrotella ja hullutella oikee kunnol :D Viel jos kaikki ois iha messis. Iha niiku arezilki o siel jossain pistees ne hawaji bileet. Kelpais mullekki. Naamiaisiin ku e pahemmin oo osallistunu. Sain suostuteltuu arezinki ostaa sellasen jonku palmun tai ananaksen muotosen söötin juomamukin ittelleen! 8D Ja kelatkaa sinne pisteeseen o raahattu kaikkee hiekkaa ja panostettu oikee kunnol! Aaaaah.

HAUSKAA VAPPUA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.