IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 22.09.2009 20:33

Mikä päivä. Tunne olevani ihan loppuunkulutettu siivousrätti.

Sen tuntee, että viimeinen kouluviikko tätä jaksoa on menossa ja koeviikko edessä. Kaikki ovat kamalan levottomia eikä tunneilla jaksa juurikaan keskittyä. Opettajat menettävät varmasti kohta hermonsa pahimpii häiriköihin...

Itse odotan seuraavaa jaksoa innolla. Äidinkieltä, englantia, yhteiskuntaoppia, maantietoa, matikkaa (yäks) ja historiaa. Kaikki muuta aineet menevät vielä, historia erityisesti (my biggest love), mutta tuo matikka on todellakin pelkkää tappokamaa. Kunhan pääsen siitä kurssista läpi, niin se riittää. Kunhan ensiksi selviän näistä kokeista :s Ensi maanantaina se lähtee käyntiin ruotsilla. Det ska gå jättedäligt.

Tekee mieli ommella jotain, muttei ole kangasta. Eikä juuri rahaakaan. Täytyy säästää koko loppukuukausi nyt kun ostin sen kauluspaidan. Se imi viimeiset suuret setelini. Mutta hälläväliä; rakastan sitä röyhelöistä aristokraatti-paitaa <3

Tsukicon lähestyy~ Ihanaa. Conit ovat jotain ihanaa. Niitä ei ole liian usein, että niihin tottuisi tai alkaisi pitää niitä itsestäänselvyyksinä, vaan niitä tupsahtelee aina kun tarvitsee jotain ajankulua. Syysloma sattuu sopivasti Tsukille, eipä tarvitse juurikaan keksiä mitään tekemistä. Tai perjantaiksi lähinnä. Mitäs sitä tekisikään perjantaina 16. päivä? Ideoita, anyone?

Ehkä pakkaan laukkuni, hyppään bussiin, köröttelen Helsingin keskustaan ja suuntaan kulkuni pois ydinkeskustasta. Ties mitä kivaa kuvattavaa löydän pikkukujilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.